Kundeservice til Viasat Parabol-tv kunder

Hos Viasat vil vi gerne skabe gode oplevelser for dig som kunde. Det gælder også, når der opstår spørgsmål til teknik, abonnement og regninger.

Tv-bokse

Her finder du alle Viasat tv-bokse, hvor du kan hente manualer og instruktionsfilm, hvis du er i tvivl om noget.

Frekvensliste

Viasats frekvensliste med information om programmer, frekvenser, kanalplaceringer og sendetidspunkter.

Installation

Support på Viasat tv-bokse

Ønsker du selv at foretage installation af tv-udstyr, så finder du mere information om opsætning her.

Forældrekontrol

Forældrekontrol

Nu kan du selv vælge hvad dine børn eller teenagere skal have adgang til at se på deres tv på værelset.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Finder du ikke svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside, så finder du kontaktinformationer og åbningstider her.

Nye Parabol-tv priser fra januar 2014

Vi regulerer pr. 1. januar 2014 priserne på vores Flex-pakker.

Kanalnyheder

Kanalnyheder & kanalændringer

På denne side kan du løbende holde dig orienteret om kanalændringer, nye frekvenser og nye kanaler hos Viasat.