Film skal ses hos Viasat

Smag og behag er forskellig. Vi har hver vores opfattelse af "Den gode film".

Med 6 genreinddelte Viasat Film kanaler, Playboy TV, Penthouse 1 & 2 og Blue Hustler er der masser af muligheder døgnet rundt. De 10 filmkanaler byder nemlig på film fra de mest populære genrer praktisk opdelt og lige til at gå til for enhver filmelsker. Der er de store Hollywood-succeser, alle de danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm, erotik og meget mere.

Premiere film

Premiere film

Gå ikke glip af de bedste premiere film på Viasats filmkanaler.
 

Film fra A - Z

Skab dig det store overblik over alle de kommende film hos Viasat.
 

Tv-kanaler

Tv-kanaler

De 10 filmkanaler byder på film fra de mest populære genrer.
 

tv-film-soeren-hoej.jpg

Sørens hjørne

Sørens hjørne

Søren Høy er Viasat Films filmekspert. Han er 40 år og har beskæftiget sig med film i mere end 20 år. Søren skal sikre sig, at alle interesserede kan følge med i, hvad der sker i ind- og udland på filmscenen.

Hver uge anmelder han film – både de helt nye biografpremierer og de film som vises i løbet af ugen på Viasat Film kanalerne. Så mangler du tips til god filmunderholdning, eller bare info om det bedste, vigtigste og sjoveste fra filmverdenen, er det bare at følge Søren Høy.

tv-film-nov.jpg

Bestil de bedste filmkanaler hos Viasat

Bestil de bedste filmkanaler hos Viasat:

Via langvarige aftaler med de største amerikanske og skandinaviske filmselskaber kan Viasats mange filmkanaler byde på alt lige fra Hollywood pletskud til gode gamle klassikere i alle genrer - bestil kanalerne allerede i dag.