Sport er ikke bare sport

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder.

Sportens hjemmebane

Sportens hjemmebane

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder. Hos os kommer du i selskab med alle sportens stjerner – og tættere på end nogensinde i superskarp digital eller HD-kvalitet!

Sport i TV

Med Sport fra Viasat får du adgang til de største sportsbegivenheder i hele verden. Vi giver dig en intens vifte af sportsgrene i den absolutte verdensklasse. Kom tæt på nogle af verdens største sportsstjerner og følg dit yndlingshold.

Som kunde hos os får du adgang til alle topkampene, uanset hvilken sport du har lyst til at se i dit tv. Viasat Sport giver blandt andet adgang til de største begivenheder indenfor fodbold, håndbold, tennis, badminton, motorsport, golf, boksning og meget mere.

Når du bestiller sportspakken fra Viasat, får du over 10.000 timers live sport om året. Vi har alle de stærkeste rettigheder til de største sportsbegivenheder.

Få adgang til sport i dit TV

Kunne du tænke dig at få alt den bedste sport i dit tv? Bestil Viasat Sport pakken og få adgang til en masse sport. Vi har mange stærke og eksklusive rettigheder til store sportsbegivenheder. Få alt sport samlet i en god sports pakke hos os.

Hvad venter du på? Bestil en Viasat Sport pakke og se Fodbold, Håndbold, Formel 1, Australian Open, cykling, badminton og meget mere. Oplev verdensklasse underholdning på første række med Viasat Sport.

Ugens Live sport

Bestil kanalerne

Er du en af dem som ikke kan få LIVE-sport nok, så får du et super overblik her hos Viasat.
 

Sportskanaler

Viasats sportskanaler

Sport findes mange steder og vi har samlet en stærk vifte af tv-kanaler, der sender alt det bedste sport.
 

sportens-hjemmebane.jpg

Få adgang til alt det bedste sport med Viasat

Bestil alt det bedste sport hos Viasat:

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder. Bestil allerede i dag og oplev underholdning på første række.