Logout

Tegnefilm og shows for børn på Boomerang hos Viasat

Tegnefilm døgnet rundt på Boomerang

Se Scooby-Doo og The Flintstones på Boomerang hos Viasat. Boomerang er TV-kanalen for både store og små børn, der er vild med tegnefilm. Her sendes de bedste og mest underholdende tegnefilm, uanset hvornår du har lyst til at se med. På Boomerang er alle tegnefilmene synkroniseret med dansk tale, så alle børn kan se med - også uden deres forældre. Her er alle de sjove og skøre figurer, børnene kender.

Boomerang sender hele døgnet, alle dage, året rundt, så uanset hvornår du har lyst til at smidde en tegnefilm på for børnene, kan du gøre det på Boomerang fra Viasat. TV-programmet på Boomerang bliver sammensat med de tegnefilmsinteresserede børn for øje, så der er altid et godt miks mellem nye sjove serier og de klassiske figurer. Boomerang har altid underholdende og varierende tegnefilm på programmet.

Boomerang

Viasat sikrer med TV-kanalen Boomerang, at du altid kan se tegnefilm med de kendte tegnefilmsfigurer som Scooby-Doo, The Flintstones, Dexters Laboratorie og mange andre. Med det seriøse og variende udbud af tegnefilmsserier får du den bedste tegnefilmsunderholdning på TV hos Boomerang. På Boomerang kan du blandt mange andre serier se se Looney Tunes, hvor du kan følge Snurre Snup, der næsten altid vinder sine små kampe og fejder mod Elmer Fjot og Daffy And.

Du kan også se Mr. Bean, der har fået sin egen tegnefilm efter de berømte spillefilm med samme figur. I tegnefilmene følger man den uheldige og kejtede - men ofte også charmerende - Mr. Beans hverdag. Disse og mange flere tegnefilmsfigurer kan du se på Boomerang fra Viasat.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Nickelodeon

Nickelodeon

Børnenes egen danske tv-kanal med tegneserier som SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Postman Per, Avatar og Koslænget.

Disney Junior Nordic

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen, som henvender sig til de alleryngste (2–6 år) og dig som forælder, der kan lide Disneys fortællinger og figurer, lige fra de klassiske til de sidste nye. Kanalen kombinerer Disneys historier og elskede figurer med leg gennem læring, fra simpel matematik og sprog til sociale kompetencer og opfordring til en sund livsstil.

Nick Jr.

Nick Jr.

Nickelodeon har fået en lillebror!

MTV Networks har lanceret en ny kanal, 'Nick Jr.', der henvender sig til de allermindste.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Se sjove tegnefilm på Boomerang hos Viasat