Logout

Verdens største udvalg af tegnefilm på Cartoon Network

De bedste tegnefilm på Cartoon Network hos Viasat

Cartoon Network sender de bedste tegnefilm døgnet rundt. TV-kanalen har det største udvalg af tegnefilm i verden, så du kan altid være sikker på at finde en ny, spændende og underholdende tegnefilm hos Cartoon Network. Her er både klassike TV-figurer og nye TV-serier til både store og små børn. Du kan være sikker på altid at kunne se underholdende tegnefilm på TV på Cartoon Network.

Dit TV-program bliver sprængfyldt med tegnefilm med Cartoon Network fra Viasat. TV-programmet er sammensat med både store og små børn for øje. Her er altid masser af sjove og variende tegnefilm. Cartoon Network sender tegnefilm døgnet rundt, så uanset hvornår du har lyst til at se sjovt TV, kan du gøre det på Cartoon Network. Cartoon Network har det mest seriøse TV-program til tegnefilmselskende børn.

Cartoon Network står bag mange af de mest berømte tegnefilmsserier og -figurer. Her kan du følge med i dem alle sammen, enten lade dine børn se med, eller se dem, du selv kender, fra da du var barn. Du kan eksempelvis følge med i Johnny Bravo, der selv synes han er den flotteste og stærkeste mand, men i virkeligheden er for kikset. Du kan også følge med i Samurai Jack, hvor man følger Jacks kampe mod robotter, monstre og rumvæsener. Du kan altid være sikker på at få den bedste underholdning med tegnefilm fra Cartoon Network.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Disney Channel Nordic

Disney Channel hos Viasat

Disney Channel er tv-kanalen for børn mellem 3 og 14 år, men kan ses af hele familien. Kanalen viser fantasifulde tegnefilm og underholdende tv-serier, som omhandler familieforhold, skole og venskaber.

Boomerang

Boomerang

Boomerang samler alle familiens medlemmer til et godt grin med Scooby-Doo, Tom & Jerry, The Flintstones og mange flere.

Disney Junior Nordic

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen, som henvender sig til de alleryngste (2–6 år) og dig som forælder, der kan lide Disneys fortællinger og figurer, lige fra de klassiske til de sidste nye. Kanalen kombinerer Disneys historier og elskede figurer med leg gennem læring, fra simpel matematik og sprog til sociale kompetencer og opfordring til en sund livsstil.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

TV-program sprængfyldt med gode tegnefilm - på Cartoon Network hos Viasat