Logout

Tegnefilm og serier på Disney Channel hos Viasat

TV til børn og unge døgnet rundt med Disney Channel

Disney Channel er tv-kanalen for børn mellem 3 og 14 år, men kan ses af hele familien. Kanalen viser fantasifulde tegnefilm og underholdende tv-serier, som omhandler familieforhold, skole og venskaber. Her får du også de bedste Disney-klassikere og favoritter som Løvernes Konge, DuckTales og Biler samt børnenes tv-favoritter såsom Soy Luna, Descendants 2 og den populære tv-serie, To på flugt. Disney Channel producerer også egne nordiske produktioner med musik, kendte værter og Disney Channel-stjerner. Kanalen sender 24 timer i døgnet. Alle programmer er af høj kvalitet og med dansk tale eller danske tekster.

Disney Channel er sammen med søsterkanalerne Disney XD og Disney Junior en del af The Walt Disney Company Nordic, hvis aktiviteter spænder over alt fra biograffilm, dvd, Blu-ray, spil, ABC’s tv-serier, forestillinger og shows til merchandise, onlineverdener, bøger og blade. Den danske Disney Channel er også en del af det verdensomspændende netværk af Disney-tv-kanaler, som rummer over 112 kanaler på 163 markeder.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Boomerang

Boomerang

Boomerang samler alle familiens medlemmer til et godt grin med Scooby-Doo, Tom & Jerry, The Flintstones og mange flere.

Disney XD Nordic

Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle, som kan lide tegnefilm, action og humor, men henvender sig først og fremmest til børn mellem 6 og 12 år. Her vises forrygende underholdning i form af alt fra tegnefilms-superhelte som Ultimate Spider-Man til sjove komedier med Phineas & Ferb og Superjokerne.

DR Ramasjang

DR Ramasjang

På DR Ramasjang kan børnene møde alle de kendte DR-figurer og deres venner, ligesom de vil møde helt nye karakterer og værter.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service