Logout

TV-underholdning til store børn på Disney XD hos Viasat

Underholdning til store børn på Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle, som kan lide tegnefilm, action og humor, men henvender sig først og fremmest til børn mellem 6 og 12 år. Her vises forrygende underholdning i form af alt fra tegnefilms-superhelte som Ultimate Spider-Man til sjove komedier med Phineas & Ferb og Superjokerne. Kanalen byder også på det bedste fra Star Wars Rebels og Lego Star Wars - The Freemaker Adventures. Disney XD sender hver dag mellem klokken 6 og 22. Alle programmer er med dansk tale eller danske tekster.

Disney XD hos Viasat

Disney  XD er sammen med søsterkanalerne Disney Channel og Disney Junior en del af The Walt Disney Company Nordic, hvis aktiviteter spænder over alt fra biograffilm, dvd, Blu-ray, spil, ABC’s tv-serier, forestillinger og shows til merchandise, onlineverdener, bøger og blade. Den danske Disney Channel er også en del af det verdensomspændende netværk af Disney-tv-kanaler, som rummer over 112 kanaler på 163 markeder.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

DR Ultra

DR Ultra

Ultra er et sted hvor der er plads til børnenes egne ideer, humor, idoler, problemer, drømme og ord. Ultra er en kanal der er ligeså udfordrende som børnene selv.

MTV

MTV

Verdens største musik & underholdningskanal for unge, sender i en dansk version med en 100 % lokal programflade

Nickelodeon

Nickelodeon

Børnenes egen danske tv-kanal med tegneserier som SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Postman Per, Avatar og Koslænget.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Kendte og nye TV-figurer på Disney XD