Logout

Sjovt og lærerigt TV til børn på DR Ramasjang hos Viasat

Underholdning og læring på TV - DR Ramasjang hos Viasat

DR Ramasjang er TV-kanalen til både store og små børn fra DR. Her kan du være helt sikker på at få både underholdning og læring. Som forældre kan du trygt tænde for DR Ramasjang og vide, at der bliver sendt TV i høj kvalitet. DR Ramasjang sender både animationsfilm, tegnefilmsserier, dokumentarfilm for børn og sjove TV-shows med dygtige TV-værter. Du er sikker på TV af høj kvalitet på DR Ramasjang hos Viasat.

TV-programmet på DR Ramasjang er lavet til de mindste børn, og er sammensat med et godt miks er sjove og underholdende tegnefilm samt lærerige dokumentarserier for børn og TV-shows. DR Ramasjang sender hele dagen lang, så uanset hvornår på dagen, du tænder, er der kvalitets-TV for børn. DR Ramasjang er Danmarks største børnekanal og med titlen følger et ansvar, som DR løfter, med et seriøst og varierende program.

DR Ramasjang

På DR Ramasjang kan du følge de kendte værter og figurer fra DR's programmer gennem tiden. DR Ramasjang sender hver dag hovedprogrammet Ramasjang Live, hvor der kommer gæster fra alle DR's programmer, som børnene kender og vil lære mere om. F.eks. kan du følge med i Troldspejlet, der er et TV-program, som blandt meget andet anmelder nye film og spil til børn og teenagere. Du kan også følge med i sjove serier som Specialklassen, hvor man følger problemerne, der opstår når man går i en lille klasse med meget specielle elever. DR Ramasjang sender også klassiske serier fra DR som Bamses Billedbog, som alle kender. Der er altid god underholdning for børn på DR Ramasjang.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

DR Ultra

DR Ultra

Ultra er et sted hvor der er plads til børnenes egne ideer, humor, idoler, problemer, drømme og ord. Ultra er en kanal der er ligeså udfordrende som børnene selv.

Disney XD Nordic

Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle, som kan lide tegnefilm, action og humor, men henvender sig først og fremmest til børn mellem 6 og 12 år. Her vises forrygende underholdning i form af alt fra tegnefilms-superhelte som Ultimate Spider-Man til sjove komedier med Phineas & Ferb og Superjokerne.

Nickelodeon

Nickelodeon

Børnenes egen danske tv-kanal med tegneserier som SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Postman Per, Avatar og Koslænget.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

TV til børn hele dagen på DR Ramasjang