Logout

TV til teenagere og store børn på DR Ultra hos Viasat

DR Ultra

DR Ultra: TV til teenagere og store børn

DR Ultra er en seriøs tv-kanal til store børn. Her findes shows, quizzer, nyheder, serier og tegnefilm, der både er underholdende og lærerige. DR Ultra er børnenes egen kanal, hvor mange af værterne selv er børn, der præsenterer underholdning og nyheder for børn. På DR Ultra finder du en kanal, der tager børnene seriøst, møder dem i øjenhøjde, og sender tv, som børnene kan lide at se.

DR Ultra kender TV-behovene for ældre børn og unge, og programlægger med denne målgruppe for øje. Her finder du sjove underholdende serier, seriøse nyheder og lærerige tv-programmer. Ind imellem det sendes også tegnefilm og -serier, så der er altid gode programmer på DR Ultra. TV-kanalen sender programmer hele dagen, så uanset hvornår du vil se med, kan du altid tænde for Ultra.

På DR Ultra finder du hele tiden nye sjove og skarpe værter til børnefjernsyn. DR Ultra producerer originalt indhold til børn på dansk, så du er sikker på at finde programmer af høj kvalitet til børn hele tiden. Ultranyt er nyhedsudsendelsen for store børn. Her kan børn følge med i de store og vigtige nyheder, der sker både i Danmark og resten af verden. Nyhederne er både nyheder, der henvender sig særligt til børn samt de nyheder, der vedrører os alle sammen. Nyhederne præsenteres på en seriøs måde for børn, så du kan roligt lade børnene se nyhederne alene. Blandt mange af DR Ultras andre programmer kan du eksempelvis også følge med i Kvit eller Dobbelt. Her er spørgsmål til børn, som selv kan gætte med og lære noget, mens de ser TV. 

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Disney XD Nordic

Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle, som kan lide tegnefilm, action og humor, men henvender sig først og fremmest til børn mellem 6 og 12 år. Her vises forrygende underholdning i form af alt fra tegnefilms-superhelte som Ultimate Spider-Man til sjove komedier med Phineas & Ferb og Superjokerne.

DR Ramasjang

DR Ramasjang

På DR Ramasjang kan børnene møde alle de kendte DR-figurer og deres venner, ligesom de vil møde helt nye karakterer og værter.

MTV

MTV

Verdens største musik & underholdningskanal for unge, sender i en dansk version med en 100 % lokal programflade

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Få TV'et sprængfyldt med børneunderholdning fra DR Ultra