Logout

Underholdning på MTV hos Viasat

Reality TV, underholdning og serier på MTV

På MTV finder du altid underholdende tv. Her kan du følge kendte og musikere, ligesom du kan følge med i reality med helt almindelige unge, der fester og har det sjovt. MTV har fortsat fokus på musik, så du kan følge med i MTV Music Awards, som er den årlige prisuddeling for de største kunstnere og musikere i verden. Du kommer aldrig til at kede dig med tv fra MTV hos Viasat.

Med MTV bliver din tv-guide og -oversigt fyldt med det bedste og mest underholdende tv. MTV er målrettet teenagere og unge, så her kan du følge med i de kendte, du interesserer dig for, ligesom du kan følge de pinlige og underholdende intriger i reality-programmerne. På MTV kan du også følge live-udsendelser med kendte og musikere.

Top underholdning med MTV fra Viasat

"Welcome to my crib" - se hvordan de rige og kendtes boliger er indrettet; hvordan deres vulgære villaer er propfyldt med gagdets og vilde biler. På MTV kan du også følge Geordie Shore, hvor man følger de unge festglade englændere i Newcastle. De unge bor sammen i en villa og man ser alt fra de daglige skænderier, deres vilde aftener på britiske klubber og ind imellem efterfølgende sex. Geordie Shore er reality tv for alle pengene. Disse og mage flere programmer finder du på MTV, så her er du altid sikker på at få god underholdning, uanset hvornår du tænder for dit tv.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Disney XD Nordic

Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle, som kan lide tegnefilm, action og humor, men henvender sig først og fremmest til børn mellem 6 og 12 år. Her vises forrygende underholdning i form af alt fra tegnefilms-superhelte som Ultimate Spider-Man til sjove komedier med Phineas & Ferb og Superjokerne.

MTV Hits

MTV Hits

Her er superstjerner, boybands, teenageidoler, girl power og døgnfluer.  Hvis sangene er på hitlisterne, så er de på MTV Hits.

Vh1

Vh1

Alle de store hits gennem tiden - Den bedste musik fra 60'erne og frem til i dag.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Følg Geordie Shore, MTV Catfish og MTV Cribs - få dit tv-program fyldt med underholdning fra MTV