Logout

De bedste musikvideoer på TV på MTV Hits hos Viasat

Musikvideo med de bedste kunstnere på MTV Hits

På MTV Hits kan du se de musikvideoer og sange, der hitter lige nu. Her sendes pop- og rockmusik fra hele verden dagen lang, så uanset hvornår du vil se og lytte med, kan du gøre det her. MTV Hits sætter den gode musik og underholdende musikvideoer i centrum, så her finder du den mest seriøse dækning af, hvad der rør på sig i musikverden. 

Med MTV Hits får du de bedste musikvideoer dagen lang. MTV Hits sender sangene, du vil høre, når du vil dem. Er sangen på hitlisterne, kan du være sikker på at høre den på MTV Hits. Der er et godt miks mellem gode klassiske sange samt nye trending sange, så du får de mest underholdende musikvideoer, du kan forestille dig, i tv. Er du til musikvideoer, skal du følge med på MTV Hits.

MTV Hits

MTV Hits sender både klassiske musikvideoer, der altid er gode, ligesom du her finder gode musikvideoer, så snart de lanceres. Se videoen så snart Snoop Dog, Justin Bieber, Kygo, Macklemore og alle dine andre yndlingskunstnere lancerer nye hits. Følg med i hvad der trender lige nu. På MTV Hits kan du følge ugens top 10 eller top 20, ligesom du kan høre de sange, der er populære netop i dag.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Disney XD Nordic

Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle, som kan lide tegnefilm, action og humor, men henvender sig først og fremmest til børn mellem 6 og 12 år. Her vises forrygende underholdning i form af alt fra tegnefilms-superhelte som Ultimate Spider-Man til sjove komedier med Phineas & Ferb og Superjokerne.

MTV

MTV

Verdens største musik & underholdningskanal for unge, sender i en dansk version med en 100 % lokal programflade

Vh1

Vh1

Alle de store hits gennem tiden - Den bedste musik fra 60'erne og frem til i dag.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Se musik med Justin Bieber, Chris Brown og mange flere - få dit tv-program fyldt med musik på MTV Hits