Logout

TV til de mindste børn på Nick Jr. Hos Viasat

Det bedste tegnefilms-TV for de mindste børn på Nick Jr.

Nick Jr. Sender både tegnefilm, animationsfilm og serier med rigtige mennesker til de mindste børn. Her kan du være sikker på at få sjov, underholdende og sikker TV til små børn. Som forældre kan du roligt tænde for Nick Jr. og være sikker på, at dine børn bliver underholdt på en sjov og forsvarlig måde. Nick Jr. har både underholdning og læring for øje med TV-kanalen.

Din TV-oversigt bliver fyldt med tegnefilm, animationsfilm og serier, som de små børn vil være vilde med på Nick Jr. Kanalen sender hele dagen, så uanset hvornår, du har brug for en god tegnefilm, kan du tænde for Nick Jr. Børnenes læring er et vigtigt hensyn, der tages, når programmet på Nick Jr. sammensættes, så der er altid et god sammenblanding mellem underholdning og læring på TV-kanalen.

Nick Jr. Er sprængfyldt med både tegnefilmsfigurer, du kender, ligesom der er mange nye og spændende figurer i universet, som de små børn vil elske fra første gang, de ser dem på TV. Du kan f.eks. følge med i De fantastiske fehoveder, hvor vi følger Timmy, hvis liv ændres til det bedre, da han får to fegudeforældre - men de nye kræfter kan være svære at styre, så det går ofte galt for Timmy, når han er på eventyr med feguderne. Følg dem og mange andre på Nick Jr. Du kan være sikker på altid at få god underholdning i dit TV her.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Nickelodeon

Nickelodeon

Børnenes egen danske tv-kanal med tegneserier som SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Postman Per, Avatar og Koslænget.

Boomerang

Boomerang

Boomerang samler alle familiens medlemmer til et godt grin med Scooby-Doo, Tom & Jerry, The Flintstones og mange flere.

Disney Junior Nordic

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen, som henvender sig til de alleryngste (2–6 år) og dig som forælder, der kan lide Disneys fortællinger og figurer, lige fra de klassiske til de sidste nye. Kanalen kombinerer Disneys historier og elskede figurer med leg gennem læring, fra simpel matematik og sprog til sociale kompetencer og opfordring til en sund livsstil.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Altid underholdende TV til små børn på Nick Jr.