Logout

Underholdende børne-TV fra Nickelodeon hos Viasat

TV til børn i alle aldre fra Nickelodeon hos Viasat

Nickelodeon er TV-kanalen for alle børn. Her er det sjoveste underholdning på TV med både animationsfilm, tegnefilm og serier - alt sammen synkroniseret til dansk tale, så alle børn kan være med. På Nickelodeon finder du altid underholdning for børn, og tv-programmerne er både sjove og lærerige. Børnene vil finde både nye sjove figurer, ligesom de vil kende mange af figurerne, man finder på Nickelodeoen.

På Nickelodeon bliver tv-programmet sammensat med hensyn til børn i alle aldre. Nickelodeon sender hver dag mellem kl. 5 og morgenen og kl. 21 om aftenen, så uanset hvornår du vil se kvalitetsbørnefjernsyn, kan du gøre det her. Nickelodeon er for børn i alderen mellem 2 og 14, så alle tegnefilm og serier er målrettet denne aldersgruppe - og alt er selvfølgelig på dansk, så alle kan følge med.

Nickelodeon

Nickelodeon sender et godt miks mellem nye sjove figurer samt tegnefilm og serier, du kender. Du kan blandt mange andre se iCarly, hvor man følger teenagepigen Carly Shay, der sender sit eget internet-tv program, hun laver sammen med sine venner Sam Puckett og Freddie Brenson. På Nickelodeon kan du også følge Svampebob Firkant, der er en af Nickelodeons ældste figurer. Svampebob lever under vandet sammen med sin bedste ven Patrick, og sammen roder sig ud i underlige eventyr, men hvor Svampebod Firkant altid er optimistisk og holder hovedet højt.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Disney Junior Nordic

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen, som henvender sig til de alleryngste (2–6 år) og dig som forælder, der kan lide Disneys fortællinger og figurer, lige fra de klassiske til de sidste nye. Kanalen kombinerer Disneys historier og elskede figurer med leg gennem læring, fra simpel matematik og sprog til sociale kompetencer og opfordring til en sund livsstil.

DR Ramasjang

DR Ramasjang

På DR Ramasjang kan børnene møde alle de kendte DR-figurer og deres venner, ligesom de vil møde helt nye karakterer og værter.

Disney Channel Nordic

Disney Channel hos Viasat

Disney Channel er tv-kanalen for børn mellem 3 og 14 år, men kan ses af hele familien. Kanalen viser fantasifulde tegnefilm og underholdende tv-serier, som omhandler familieforhold, skole og venskaber.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Tegnefilm og serier til børn hele dagen - Se iCarly, Postmand Per og Svampebob på Nickelodeon