Logout

Animerede serier i verdensklasse hos Nicktoons på Viasat

TEGNEFILM FOR SMÅ OG STORE HOS NICKTOONS

Nicktoons, som er en del af Nickelodeons kanalportefølje, tilbyder sine seere verdens bedste animerede serier. Kanalen henvender med sit miks af action, komedie og fantasy sig primært til børn i alderen 4-10 år. Nicktoons viser animerede serier døgnet rundt, og alle serier vil blive vist på dansk. Udvalget af serier inkluderer velkendte titler som ”Svampebob Firkant” og ”Teenage Mutant Ninja Turtles” samt en masse nyt indhold, som tilføjes løbende.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

Nickelodeon

Nickelodeon

Børnenes egen danske tv-kanal med tegneserier som SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Postman Per, Avatar og Koslænget.

Boomerang

Boomerang

Boomerang samler alle familiens medlemmer til et godt grin med Scooby-Doo, Tom & Jerry, The Flintstones og mange flere.

Disney Junior Nordic

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen, som henvender sig til de alleryngste (2–6 år) og dig som forælder, der kan lide Disneys fortællinger og figurer, lige fra de klassiske til de sidste nye. Kanalen kombinerer Disneys historier og elskede figurer med leg gennem læring, fra simpel matematik og sprog til sociale kompetencer og opfordring til en sund livsstil.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Altid animationsfilm af høj kvalitet hos Nicktoons.