Logout

VH1 hos Viasat - musikvideoer fra 80'erne, 90'erne, 00'erne og dette årti

De bedste nye og klassiske musikvideoER på VH1 hos Viasat

På VH1 kan du se de største hits tilbage fra 60'erne og hele vejen frem til i dag. Uanset om du er til de klassiske sange eller til de nye hits, der netop er lanceret, finder du musikvideoerne på VH1. På VH1 kan du blandt mange andre faste programmer følge med i Dan's Top 20, hvor du hver uge kan se Dan Rachlin præsentere denne uges største hits på VH1.

VH1 tilrettelægger tv-programmet, så du fra kl 20:00 kan se de bedste musikvideoer, og sørger samtidigt for ikke at spille de samme sange igen og igen, så du får en varieret musikoplevelse. VH1 playlister udarbejdes af dygtige musikredaktører, som sørger for at du får en god blanding af gamle og nye hits. Kort sagt bliver din tv-oversigt propfyldt med de største hits og bedste musikvideoer med VH1.

Vh1

På VH1 finder du et godt miks mellem nye sange og spændende vinkler på musikken sammen med faste programmer. Blandt meget andet kan du hver uge følge med i Dan's Top 20. Her præsenterer Dan Rachlin de største hits lige nu, som du samtidigt får lov at høre og se musikvideoerne til på VH1.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder det største udvalg af kanaler med film og underholdning for børn og unge. Med Total-pakken får du adgang til et overflødighedshorn af tegnefilm, undervisningsprogrammer, serier og musik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste tv for børn.

E! Entertainment

E! Entertainment

Glamour og stjerneglans - Entertainment i Hollywood og resten af verden. De berømte og de berygtedes liv og livsstil.

MTV

MTV

Verdens største musik & underholdningskanal for unge, sender i en dansk version med en 100 % lokal programflade

MTV Hits

MTV Hits

Her er superstjerner, boybands, teenageidoler, girl power og døgnfluer.  Hvis sangene er på hitlisterne, så er de på MTV Hits.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Få din tv-guide fyldt med den bedste musik - VH1 hos Viasat