Digital-tv-signal

Digital tv-signal – den helt rigtige løsning

Med overgangen fra analog til et digitalt tv-signal får du både bedre lyd og højere billedkvalitet. Selv om det digitale tv-signal har forbedret modtagelsen markant, så er det ikke alle, der har fået det fulde udbytte af tv-signalet.

EU bekendtgjorde den 1. november 2009, at mange lande inden for EU skal slukke det analoge antennesignal. Det har betydet, at mange antennemaster er skiftet fra analog til digitalt signal. Hvis du vil udnytte de mange fordele ved et digital tv-signal, så skal du have en digital modtager-box og en indholdsrig tv-pakke med underholdende kanaler.

Klik her og bestil

Med Viasat modtager du det digitale tv-signal i højeste kvalitet og kan samtidig nyde et lydbillede, der er langt ud over det sædvanlige. Ud fra den overskuelig programguide har du ligeledes mulighed for at lave favoritlister.

ViasatTotal giver dig:

Med en totalpakke får du maximalt ud af dit digitale signal. Viasat-kanalerne giver adgang til et stort udvalg af film i alle filmgenrer. Familiefilm, actionfilm, dokumentarer og meget mere tv-underholdning.

Følg med i fodboldkampe fra den danske superliga og den verdensberømte Champions League turnering. Viasat har tv-rettighederne til mange store danske og udenlandske topbrag og pokalkampe.

Tv-kanaler til børnene

Giv børnene en masse sjove og underholdende oplevelser. En Stor Danmarks-Pakke fra Viasat indeholder børnekanalerne: Cartoon Network, Disney Channel, Nickelodeon, DR Ramasjang m.m.

Viasat parabol tv-pakker:

Basis:
15 tv-kanaler
5 HD-kanaler
 
Læs mere »

Basis-pakken

Mellem:
36 tv-kanaler
9 HD-kanaler
 
Læs mere »

Mellem-pakken

Total:
59 tv-kanaler
20 HD-kanaler
 
Læs mere »

Total-pakken

Er du i tvivl?
Sammenlign vores tv-pakker her »


Få tv-kanaler på din tablet

TV Overalt

Mere om TV Overalt

Total-pakken - første måned 0 kr.

Stærke Viasat tv-pakker

Basis, Mellem eller Total

Underholdning er kun underholdning, hvis den passer til dig og dine behov.

Find tv-pakkerne her »

Har du brug for hjælp?

Ring: 45 100 100

...og hør mere om vores tv-kanaler og tv-pakker, eller en af de mange muligheder du har med en Viasat parabol-tv løsning.

Viaplay i din tv-pakke

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv.

Find mulighederne her »

Trustpilot

Viasat har fået 7.4 ud af 10 stjerner baseret på 805 stemmer.

Kilde: Trustpilot