Digital-tv-tuner

Få en box med digital tv-tuner og over 60 populære tv-kanaler

Hos Viasat får du nem adgang til det digitale tv signal via din modtager-box. Den fungerer som digitalt tv tuner. Du behøves derfor ikke have et tv med indbygget digital modtager.

Klik her og bestil

I ViasatTotal har vi samlet nogle af de mest populære danske og internationale tv-kanaler. Det betyder, at du kan se masser af sport, film, serier, nyheder og dokumentar hver dag – året rundt. så kan du virkelig få glæde af den digitale tv-tuner.

Når du bestiller ViasatTotal, er det selvfølgelig vigtigt, at du har det rigtige udstyr, og at det er installeret korrekt. Det sørger vi for. Med totalpakken – kommer installatøren, når det passer dig

Boxen er din digitale tv-tuner. Det er en DVT-T tuner (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) og sikrer, at du modtager signalet korrekt.

ViasatTotal giver dig:

  • Se 58 af de mest populære danske og udenlandske tv-kanaler
  • Masser af HDTV: film, sport, nyheder, serier og dokumentar
  • Adgang til Viaplay.dk
  • Se film og TV når du har lyst!

Digital TV-Tuner

Hvad er en TV-tuner?

Efter 1. november 2009 skiftede vi herhjemme til digitalt tv-signal på det jordbaserede sendenet – det vil sige signalet til tagantenne, nærmere bestemt et DVB T-signal (digital video broadcasting terrestrial). Derfor måtte de forbrugere, der har set tv via stue- eller tagantenne sikres sig, at de havde tv-udstyr, så de kunne For fortsat at kunne se tv måtte brugerne sørge for, at de kunne modtage digitalt tv, og en af løsningerne var at anskaffe sig en tv-tuner. En digital tv-tuner er en elektronisk komponent, der oversætter det digitale signal til et sprog, dit tv forstår. En tv-tuner ses oftest som en lille box koblet til et tv, men på de fleste nyere tv ses DVBT T-tuneren slet ikke, fordi den sidder inde i det, den er bygget ind i selve dit tv.

Klik her og bestil

Hvorfor skal jeg have en TV-tuner?

Du skal have tv-tuneren for at se digitalt tv, medmindre dit tv allerede har en indbygget tv-tuner. Det, tuneren gør, er at omforme signalet til en række digitale data-strømme baseret på enten Mpeg2 eller Mpeg4-teknologi, som resulterer i en bedre billedkvalitet og lyd. En tv-tuner med Mpeg4 betyder, at den også kan læse de tv-kanaler, der sendt ud i Mpeg4.er altså den nyeste generation herhjemme af tv-teknologi, og du opnår mange fordele ved at konvertere. Med Viasats løsning slipper du dog for at spekulere videre i DVB T-tunere, tv-tunere, DVB C (DVB C er løsningen til kabel-tv), Mpeg4 osv. Idet du her får det hele samlet i én pakke, så du er klar til at modtage digitalt tv direkte fra parabolen.

Viasat parabol tv-pakker:

Basis:
15 tv-kanaler
5 HD-kanaler
 
Læs mere »

Basis-pakken

Mellem:
36 tv-kanaler
9 HD-kanaler
 
Læs mere »

Mellem-pakken

Total:
59 tv-kanaler
20 HD-kanaler
 
Læs mere »

Total-pakken

Er du i tvivl?
Sammenlign vores tv-pakker her »


Få tv-kanaler på din tablet

TV Overalt

Mere om TV Overalt

Total-pakken - første måned 0 kr.

Stærke Viasat tv-pakker

Basis, Mellem eller Total

Underholdning er kun underholdning, hvis den passer til dig og dine behov.

Find tv-pakkerne her »

Har du brug for hjælp?

Ring: 45 100 100

...og hør mere om vores tv-kanaler og tv-pakker, eller en af de mange muligheder du har med en Viasat parabol-tv løsning.

Viaplay i din tv-pakke

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv.

Find mulighederne her »

Trustpilot

Viasat har fået 7.4 ud af 10 stjerner baseret på 805 stemmer.

Kilde: Trustpilot