HDTV-Signal

HDTV-signal – den ultimative ultraskarpe tv-oplevelse

Når du ser fjernsyn via HDTV-signal, får du en fjernsynsoplevelse, der er fem gange skarpere end det, du er vant til. Det er en helt fantastisk oplevelse.

Et HDTV-signal indeholder ganske enkelt langt mere information for hvert enkelt billede på skærmen. Det betyder til gengæld, at du får en ultraskarp oplevelse. Det føles næsten som om, at det du ser på fjernsynet er virkelighed.

Klik her og bestil

Dit HD-billede er skarpere, dybere og langt mere farverigt. Rent teknisk får du op til fem gange flere pixels eller billedpunkter til at danne det billede du ser. Vælger du Viasat Film, kan du tilmed få fem nye HD kanaler til dit HDTV.

HDTV signal fra Viasat giver dig:

 

  • Se 58 af de mest populære danske og udenlandske tv-kanaler
  • Masser af film, sport, nyheder, serier og dokumentar
  • Adgang til Viaplay

 

Vælg Danmarks stærkeste tv-løsning

Med ViasatTotal og dit nye HDTV-signal, bliver du 100 % klar til at opleve alle kanalerne fra Viasats populære totalpakke.

Med en ViasatTotal går du aldrig glip af danske og udenlandske nyheder. Pakken indeholder nemlig nyhedskanalerne TV2 News, BBC World News, CNN, Euronews og mange flere nyhedsstationer.

Du får også adgang til at følge med i de største danske og udenlandske sportsbegivenheder. Vi sender både fodbold, motorsport, golf og meget mere sport. Vi har blandt andet rettighederne til Champions League, Superligaen, Formel 1 og flere prestigefyldte sportsturneringer.

Med dit nye digitale HDTV-signal og ViasatTotal kan du se underholdende film i alle filmgenre. Du får alle de populære Viasat Film HD kanaler, som blandt andet sender familiefilm, actionfilm, dramafilm, nordiske film m.fl.

Klik her og bestil

Du får også adgang til en masse spændende dokumentarer. Uanset om du er til naturvidenskab, krimi eller historiske genfortællinger, så får du en masse opsigtsvækkende dokumentarer i knivskarpt billede- og lydkvalitet. ViasatTotal indeholder dokumentar og naturkanalerne: National Geographic, National Geographic Wild, Viasat Explorer, Viasat Nature og History HD.

Viasat parabol tv-pakker:

Basis:
15 tv-kanaler
5 HD-kanaler
 
Læs mere »

Basis-pakken

Mellem:
36 tv-kanaler
9 HD-kanaler
 
Læs mere »

Mellem-pakken

Total:
59 tv-kanaler
20 HD-kanaler
 
Læs mere »

Total-pakken

Er du i tvivl?
Sammenlign vores tv-pakker her »


Få tv-kanaler på din tablet

TV Overalt

Mere om TV Overalt

Total-pakken - første måned 0 kr.

Stærke Viasat tv-pakker

Basis, Mellem eller Total

Underholdning er kun underholdning, hvis den passer til dig og dine behov.

Find tv-pakkerne her »

Har du brug for hjælp?

Ring: 45 100 100

...og hør mere om vores tv-kanaler og tv-pakker, eller en af de mange muligheder du har med en Viasat parabol-tv løsning.

Viaplay i din tv-pakke

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv.

Find mulighederne her »

Trustpilot

Viasat har fået 7.4 ud af 10 stjerner baseret på 805 stemmer.

Kilde: Trustpilot