parabol

Parabol – Få en parabol og mere end 50 kanaler fra Viasat

ViasatTotal, er den komplette løsning, med fremtidssikret digital tv. Når du bestiller ViasatTotal bestiller du også en tv-box og Viaplay – og naturligvis en up-to-date parabol, der giver dig alle de kanaler, du har brug for. Du får knivskarpe billeder og helt igennem uovertruffen lyd. Samtidig får du en let programguide, så du nemt kan indstille din parabol. Endeligt får du adgang til de mange programmer, serier og film på viaplay.dk.

Klik her og bestil

Du behøver ikke bekymre dig om opsætningen af parabol – det klarer vores dygtige teknikere.

Vi ved, at mange er tøvende overfor parabol, fordi de er i tvivl om den fysiske opsætning. Viasat sørger for, at du ikke behøves at bekymre dig om opsætning. Vores dygtige teknikere kommer nemlig forbi dig og sørger for opsætningen bliver udført korrekt.

Det eneste du skal gøre er, at gennemføre en bestilling og vælge en dato, hvor det passer dig, at vores teknikere besøger dig og sørger for opsætningen.

ViasatTotal giver dig:

Over 50 af de mest populære danske og udenlandske tv-kanaler samt Viaplay – så du kan se tv-programmer og film, når du vil.

Alle vores populære filmkanaler – de fleste i HD kvalitet. Vi har det hele. Uanset om du er til actionfilm, familiefilm eller gode gamle klassiske film. Find dine favoritter blandt alle vores filmgenrer.

Mange timers sport. Du kan følge dit yndlingsfodboldhold i Danmark og udlandet. Viasat har rettighederne til den danske Superliga, Champions League og pokalkampe. Vi viser i øvrigt også Formel 1, som er en af verdens mest prestigefyldte motorsportsløb.

God tv-underholdning til børnene i familien. ViasatTotal har alle de sjove og populære børnekanaler. Du får blandt andet børnekanalerne Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeoen, Disney Channel og DRs børnekanaler Ramasjang og Ultra.

Klik her og bestil

Viasat parabol tv-pakker:

Basis:
15 tv-kanaler
5 HD-kanaler
 
Læs mere »

Basis-pakken

Mellem:
36 tv-kanaler
9 HD-kanaler
 
Læs mere »

Mellem-pakken

Total:
59 tv-kanaler
20 HD-kanaler
 
Læs mere »

Total-pakken

Er du i tvivl?
Sammenlign vores tv-pakker her »


Få tv-kanaler på din tablet

TV Overalt

Mere om TV Overalt

Total-pakken - første måned 0 kr.

Stærke Viasat tv-pakker

Basis, Mellem eller Total

Underholdning er kun underholdning, hvis den passer til dig og dine behov.

Find tv-pakkerne her »

Har du brug for hjælp?

Ring: 45 100 100

...og hør mere om vores tv-kanaler og tv-pakker, eller en af de mange muligheder du har med en Viasat parabol-tv løsning.

Viaplay i din tv-pakke

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv.

Find mulighederne her »

Trustpilot

Viasat har fået 7.4 ud af 10 stjerner baseret på 805 stemmer.

Kilde: Trustpilot