TV-kanaler

Få over 50 af de mest populære danske og udenlandske tv-kanaler

Men Total-pakken fra Viasat giver dig masser af tv-kanaler med sport, film, underholdning, serier, dokumentar, børne-tv og nyheder.

Hvis du leder efter gode tv-kanaler, så behøves du ikke lede længere. Viasats tv-kanaler indeholder alt hvad hjertet begærer.

Med Total-pakken bliver det let at finde noget godt i fjernsynet. Alle vores film- og dokumentar-kanaler har ingen reklameafbrydelse, hvilket sikrer dig den bedste tv-oplevelse.

Film for enhver smag

Her hos Viasat ved vi, at underholdning er en smagssag. Derfor har vi valgt at samle alle de bedste kanaler i en stor pakke. Vi ved, at ingen kan holde ud at se de samme film om og om igen. Vi tilbyder de bedste og nyeste film inden for alle populære filmgenrer. Uanset om du er i humør til action eller drama, så kan du få topunderholdning.

Klik her og bestil

Total-pakken giver dig:

Tv-kanaler med danske og udenlandske nyheder

Uanset om du konstant har en finger på pulsen eller blot skimmer danske nyheder, så tilbyder Viasat blandt andet TV2 NEWS til de nyhedsinteresserede. TV2 NEWS er Danmarks største nyhedskanal, som dækker landsdækkende nyheder fra Danmark.

Foruden TV2 NEWS, så viser DR1, DR2 og TV2 jævnligt nyhedsudsendelser fra hovedstaden og de lokale regioner. Uanset om du vil følge med i det danske valg i fjernsynet, eller interesserer dig for gidselstagninger af danske sømænd i Somalia, så er du altid kun et klik fra de bedste danske nyhedsudsendelser.

Hvis du vil ud over de danske grænser og have tv-kanaler, der dækker udenlandske nyheder, så kan Viasat tilbyde dig de verdensanerkendte nyhedsstationer: CNN, BBC World News, CNBC Europe og mange flere.

De udenlandske tv-kanaler giver dig et unikt og enestående indblik i den globale verdenssituation. Med korrespondenter i hele verden, kan man følge optakter, optøjer og se rapportager midt i orkanens øje. Dansk politik bliver i højere grad inspireret og påvirket af udenlandske tendenser og bevægelser. Derfor giver de udenlandske tv-kanaler en værdifuld forståelse for de debatter, der skylder ind over Danmark.

Du går aldrig mere glip af vigtige sportskampe og sportsbegivenheder

Hvis du følger med i dansk og udenlandsk fodbold, så skal du ikke længere bekymre dig over, om du har den tv-kanal som viser aftenens Champions League kamp. Viasats sportskanaler dækker nemlig alle danske Superliga kampe, Premier League kampe samt UEFA Champions League.

Selvom fodbold er populært, så ved vi også, at mange andre sportsgrene er mindst lige så vigtige at følge med i. Derfor dækker Viasats kanaler en lang række sportsgrene og populære sportsbegivenheder, så som Formel 1, Golf og Speedway.

Dokumentarer - Interessante emner med professionel dybde.

Hvordan overlever man på toppen af Mount Everest, efter man mirakuløst har overlevet et lavineskred, som har efterladt én uden klatreudstyr eller madrationer? Det kunne være en af mange spændende dokumentarer som bliver vist på vores dokumentarkanaler. Se de bedste dokumentarer med Viasats mange tv-kanaler. Dokumentarer om dyr, natur, historie, sport, kriminalitet og meget mere.

Tv-kanaler for børn - Forkæl ungerne med sjov og lærerig børneunderholdning

Viasat har alle børnenes favorit-tegneserier på vores børne tv-kanaler. Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network og Nickelodeon sender både gamle klassikere og moderne animations-tegnefilm.

Med mere end 8 populære børne tv-kanaler kan Viasat underholde børnene med sjove og lærerige børneserier.

Når børnene får venner på besøg, så er der masser af tegnefilm og serier at vælge imellem. 

Tv-kanaler

Hvilke tv-kanaler får jeg hos Viasat?

Det varierer alt efter hvilken pakke, du vælger. Med ViasatTotal får du en samlet pakke med mere end 60 af de mest populære tv-kanaler og dermed får du adgang til alle Viasats kanaler.

Hvilke kanaler får jeg med ViasatTotal?

Oversigt over tv-kanaler: Totalpakken inkluderer bl.a. kanalerne fra Danmarks Radio såsom DR 1, DR 2 samt de nye DR kanaler, der blev introduceret i forbindelse med digitaliseringen af det danske tv-signal. TV2 er selvfølgelig også en del af Viasats kanalpakke – herunder TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 News. De populære kanaler fra TV3 får du også sammen med en række af de bedste udenlandske kanaler. Du får med andre ord masser af film, sport, børne-tv, dokumentarer, reality og nyheder, samt en masse andre kanaler. Se kanaloversigten højere oppe på siden.

Skal jeg investere i en digital tv-tuner?

Nej – En Viasat-pakke er en samlet løsning, som blandt andet indeholder en tv-box og en parabolskål. Du får det rette udstyr og er hurtigt klar til at se digitalt tv uden at tænke på udstyr til tv-kanalerne og frekvenserne.

Få dine favorit tv-kanaler hos Viasat

Klik her og bestil

Viasat parabol tv-pakker:

Basis:
15 tv-kanaler
5 HD-kanaler
 
Læs mere »

Basis-pakken

Mellem:
36 tv-kanaler
9 HD-kanaler
 
Læs mere »

Mellem-pakken

Total:
59 tv-kanaler
20 HD-kanaler
 
Læs mere »

Total-pakken

Er du i tvivl?
Sammenlign vores tv-pakker her »


Få tv-kanaler på din tablet

TV Overalt

Mere om TV Overalt

Total-pakken - første måned 0 kr.

Stærke Viasat tv-pakker

Basis, Mellem eller Total

Underholdning er kun underholdning, hvis den passer til dig og dine behov.

Find tv-pakkerne her »

Har du brug for hjælp?

Ring: 45 100 100

...og hør mere om vores tv-kanaler og tv-pakker, eller en af de mange muligheder du har med en Viasat parabol-tv løsning.

Viaplay i din tv-pakke

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv.

Find mulighederne her »

Trustpilot

Viasat har fået 7.4 ud af 10 stjerner baseret på 805 stemmer.

Kilde: Trustpilot