Viasat-Film

Viasat Film – Tv1000 har skiftet navn til Viasat Film

TV1000 blev sendt første gang i 1989, og har sidenhen underholdt og leveret fantastiske filmoplevelser hjemme i de danske stuer. Fra d. 1. marts 2012 skiftede TV1000 officielt navn til Viasat Film. Det er en super god nyhed for dig. Med navneskiftet følger helt nye High Definition tv-kanaler.

Masser af tv-underholdning, nyheder, dokumentarer, serier og sport

De fleste af dine nye Viasat tv-kanaler bliver vist i knivskarp High Definition kvalitet. Levende billeder og alt den tv-underholdning som hjertet begærer, gør Viasat Film til Danmarks bedste filmkanal.

Viasat Film og Viasat Film HD

Et stort udbud af gode kvalitetsfilm, inden for en bred vifte af filmgenrer. Viasat Film viser alt fra populære amerikanske komedier til Oscarbelønnede thrillers. Få et fantastisk udvalg af underholdende programmer med Viasat Film.

Klik her og bestil

Viasat Action og Viasat Action HD

Tikkende bomber, eksplosioner og vilde biljagter. Viasat Action sørger for adrenalinfyldte actionfilm. Viasat Action viser blandt andet populære film så som: The Avengers, One For The Money, Sex Drive og mange flere populære film og serier fra hele verden.

Viasat Family og Viasat Family HD

Når der skal hygges med hele familien i stuen, så byder Viasat Family på familievenlige film. Uanset om der er stemning for action, komedie eller eventyrfilm, så kan du underholde hele familien med Viasat Family.

Viasat Nordic og Viasat Nordic HD

Viasat Nordic er en blanding af alle de bedste skandinaviske film og serier. Følg med i romantiske komedier, familiedrama, animationsfilm, eventyrfilm og meget, meget mere. Viasat Nordic viser både nye og ældre danske, svenske og norske filmproduktioner.

Det gør Viasat Film til Danmarks bedste filmpakke

Viasat Film er en del af ViasatTotal, hvor du får alle former for tv-underholdning, nyheder, dokumentarer, serier og sport.

Hvis du allerede er Viasat kunde er Viasat Film allerede en del af dit abonnement. Se programoversigten over alle de nye Viasat Film kanaler her.

Viasat parabol tv-pakker:

Basis:
15 tv-kanaler
5 HD-kanaler
 
Læs mere »

Basis-pakken

Mellem:
36 tv-kanaler
9 HD-kanaler
 
Læs mere »

Mellem-pakken

Total:
59 tv-kanaler
20 HD-kanaler
 
Læs mere »

Total-pakken

Er du i tvivl?
Sammenlign vores tv-pakker her »


Få tv-kanaler på din tablet

TV Overalt

Mere om TV Overalt

Total-pakken - første måned 0 kr.

Stærke Viasat tv-pakker

Basis, Mellem eller Total

Underholdning er kun underholdning, hvis den passer til dig og dine behov.

Find tv-pakkerne her »

Har du brug for hjælp?

Ring: 45 100 100

...og hør mere om vores tv-kanaler og tv-pakker, eller en af de mange muligheder du har med en Viasat parabol-tv løsning.

Viaplay i din tv-pakke

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv.

Find mulighederne her »

Trustpilot

Viasat har fået 7.4 ud af 10 stjerner baseret på 805 stemmer.

Kilde: Trustpilot