Logout

Dokumentar på den helt rigtige måde

Når folk kun forbinder Leonardo med Titanic og ikke også med Mona Lisa, halter det historiske overblik lidt bagefter. Derfor er det godt, vi har Viasat History, hvor man kan lære noget nyt hver dag. Viasat Explorer bør også være en del af dit pensum – her inviteres du nemlig med på eventyrlige rejser, oplever de sejeste maskiner og bliver vidne til rystende afsløringer af skandaler, korruption og andre mysterier. Er du mere til naturoplevelser, kan du glæde dig til de flotteste dokumentarfilm på Viasat Nature og National Geographic Channel.

Viasat History / HD

Viasat History / HD

På Viasat History finder du historiske dokumentarer, som både er lærerige og underholdende. Her får du et seriøst og unikt indblik i afgørende historiske begivenheder gennem tiden. 

Viasat Explore / HD

Viasat Explorer / HD

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst - Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat Nature / HD

Viasat Nature / HD

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser - Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

National Geographic / HD

Se dybdegående, undersøgende og underholdende dokumentarudsendelser og dokumentarfilm hos Viasat, f.eks. naturudsendelser fra National Geographic Channel.

Her får du endnu mere eventyr - den prisbelønnede kanal byder på et nyt og udfordrende syn på verden. Giver os også ny indsigt inden for videnskab, teknik og natur.

Nat Geo Wild

Nat Geo Wild / HD

Oplev de bedste og mest nærgående optagelser med vilde dyr nogensinde set på tv. Nat Geo Wild er dedikeret til at levere en unik indsigt i naturens verden, miljøet og de fantastiske væsner, der bebor det – og det er i den bedste kvalitet.

Med Viasat får du enestående dokumentar og naturoplevelser med f.eks. Viasat History, Viasat Nature og National Geographic

Med Total får du adgang til alle de bedste dokumentaroplevelser
 

Med et tv-abonnement fra Viasat får du det bedste og mest seriøse udvalg af dokumentarfilm og –udsendelser på vores kanaler. Vil du have dit tv-program fyldt op med dybdegående dokumentarer, skal du vælge Viasat – og få meget mere. 

Aktuelt

Aktuelle dokumentarer

Her kan du se en oversigt over de spændende dokumentarprogrammer og serier på Viasats dokumentarkanaler Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature.