Logout

Dokumentar om mennesker fra hele kloden med Nat Geo People

Følg MED I RIGTIGE MENNESKERS LIV MED Nat Geo PEOPLE

NAT GEO People er en dokumentarkanal med fokus på mennesker. En tv-kanal med plads og lyst til de nære, varme, fascinerende og inspirerende historier fra hele kloden. En dokumentarkanal mest af alt til de mange engagerede og nysgerrige kvinder, men med plads til deres mænd også.

Kvaliteten er helt i top. For det er verdens stærkeste navn inden for tv-dokumentarer, National Geographic, der står bag.

NAT GEO People handler om mennesker. Ægte, virkelige mennesker med spændende, gribende og inspirerende historier at fortælle. Uden filter og uden forstilt reality men med masser af nysgerrighed og hjerte.

NAT GEO People åbner et vindue til helt almindelige mennesker med ualmindeligt enestående historier, og det er helt ok, hvis din mand, fyr, kæreste, elsker eller ven ser med. Vi lover at få ham til både at grine, måbe og skjule de fugtige øjne. 

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på medrivende naturdokumentar, eventyr, videnskab og teknik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af dokumentar-oplevelser.

Viasat Nature / HD

Viasat Nature / HD

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser - Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat Explore / HD

Viasat Explorer / HD

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst - Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

National Geographic / HD

Se dybdegående, undersøgende og underholdende dokumentarudsendelser og dokumentarfilm hos Viasat, f.eks. naturudsendelser fra National Geographic Channel.

Her får du endnu mere eventyr - den prisbelønnede kanal byder på et nyt og udfordrende syn på verden. Giver os også ny indsigt inden for videnskab, teknik og natur.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service

Nat Geo People fortæller nærværende historier fra hele verden om rigtige mennesker som dig og mig.