Logout

Se dokumentarer om den vilde natur på Nat Geo Wild

Følg den vilde natur i dokumentarer på Nat Geo Wild

På Nat Geo Wild finder du dokumentarudsendelser, som fokuserer på det naturlige og vilde dyreliv. Her kan du følge dokumentarserier og plantelivet i den vilde regnskov eller dyrelivet rundt i hele verden. Da kanalen er fokuseret udelukkende på den vilde natur, stilles der helt skarpt på dyrernes verden, og her kommer du ofte tættere på den vilde natur, end du kommer med andre dokumentarer.

Nat Geo Wild fylder sendefladen om med de mest spændende og lærerige dokumentarudsendelser om naturen, så uanset hvornår du tænder, skal du være forberedt på at lære noget nyt om naturen.

Nat Geo Wild er tv-kanalen til dig, som er tosset med den vilde natur. Her får du et helt unikt indblik i naturens og dyrenes verden, og kommer helt tæt på dyrene. 

Se naturdokumentarer dagen lang på Nat Geo Wild hos Viasat

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på medrivende naturdokumentar, eventyr, videnskab og teknik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af dokumentar-oplevelser.

Viasat Nature / HD

Viasat Nature / HD

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser - Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat Explore / HD

Viasat Explorer / HD

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst - Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

National Geographic / HD

Se dybdegående, undersøgende og underholdende dokumentarudsendelser og dokumentarfilm hos Viasat, f.eks. naturudsendelser fra National Geographic Channel.

Her får du endnu mere eventyr - den prisbelønnede kanal byder på et nyt og udfordrende syn på verden. Giver os også ny indsigt inden for videnskab, teknik og natur.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service

Nat Geo Wild er tv-kanalen til dig, som er interesseret i den vilde natur og dyreliv. Læs om de spændende dokumentarer på Nat Geo Wild hos Viasat.