Logout

Se dokumentarer på National Geographic hos Viasat

Lærerigt tv med dokumentarer fra National Geographic

National Geographic er blandt de mest seriøse og kvalitetsbevidste udbydere af dokumentarudsendelser indenfor en lang række emner. Blandt andet kan du se dokumentarfilm indenfor videnskab og teknik eller dokumentarserier om natur. På National Geographic at udvide tv-seerens horisont, så åbn dit sind og gør dig klar til optage ny viden, når du tænder for National Geographic.

National Geographic er til dig, der er vild med lærerigt og spændende fjernsyn. På kanalen finder du en lang række forskellige dokumentarfilm og serier, alt sammen tilrettelagt med fokus på variation og kvalitet. Alle udsendelser på National Geograhic er lavet for at gøre dig klogere, så uanset hvornår på dagen du tænder, kan du være sikker på at finde underholdende og spændende tv her.

National Geographic - for at udbrede viden

National Geographic har en lang historie. Virksomheden blev startet som et magasin tilbage i 1888 med en målsætning om at udbrede folks viden og geografi. Denne målsætning har virksomheden fulgt frem til i dag, og kan nu følges på en lang række medier, hvor tv-kanalen blot er en af disse. På tv-kanalen National Geographic finder du dokumentarudsendelser fra hele verden, der ligesom dengang, forbedrer din viden om geografi og natur. Endvidere kan du følge en lang række dokumentarserier indenfor videnskab og teknik.

Alt i alt kan du godt forberede dig på både at blive underholdt og at blive klogere, når du tænder for National Geographic hos Viasat.

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på medrivende naturdokumentar, eventyr, videnskab og teknik. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af dokumentar-oplevelser.

Nat Geo Wild

Nat Geo Wild / HD

Oplev de bedste og mest nærgående optagelser med vilde dyr nogensinde set på tv. Nat Geo Wild er dedikeret til at levere en unik indsigt i naturens verden, miljøet og de fantastiske væsner, der bebor det – og det er i den bedste kvalitet.

Viasat Explore / HD

Viasat Explorer / HD

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst - Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat History / HD

Viasat History / HD

På Viasat History finder du historiske dokumentarer, som både er lærerige og underholdende. Her får du et seriøst og unikt indblik i afgørende historiske begivenheder gennem tiden. 

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service

National Geographic giver det mest seriøse udbud af dokumentarer indenfor videnskab, teknik og natur. Læs om hvor spændende og lærerig tv kan være her.