Logout

Dokumentarfilm og dokumentarudsendelser - Se tv-oversigt

Find ud af hvilke dokumentarudsendelser du skal se i Tv-guiden. Viasat har et stort antal dokumentarkanaler, der alle sender seriøse og undersøgende fjernsyn. Hvis du godt kan lide at blive klogere mens du ser Tv, har du masser af muligheder med fjernsyn fra Viasat. Planlæg din Tv-uge mellem Viasat Crime, der sender kriminaludsendelser fra den virkelige verden, Viasat Explore, som handler om hvordan ting fungerer, samt Viasat History, som undersøger fortiden og forklarer nutiden. Uanset hvad har du masser af dokumentarprogrammer at vælge i mellem i oversigten. Med de mange kanaler fra Viasat kan det være svært at vælge, hvad du vil se, så her kan du bruge Tv-guiden til at finde det, der passer dig.

promo-tv-dokumentar-viasat-nature-2016.png

Med Viasat får du enestående dokumentar og naturoplevelser med f.eks. Viasat History, Viasat Nature og National Geographic

Med Total får du adgang til alle de bedste dokumentaroplevelser
 

Med et tv-abonnement fra Viasat får du det bedste og mest seriøse udvalg af dokumentarfilm og –udsendelser på vores kanaler. Vil du have dit tv-program fyldt op med dybdegående dokumentarer, skal du vælge Viasat – og få meget mere.