Logout

esportsTV - det bedste fra gaming og esport

eSportstv - når du er vild med gaming

På esportsTV kan du se det bedste inden for eSport og online gaming. På kanalen viser vi hvert år mere end 1.500 timers live eSport og med adgang til over 2.000 arkivtimer. Vi viser gaming med de førende esports-stjerner og de professionelle esports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. 

Med esportsTV vil vi bringe den populære eSport ud til de mange fans verden over og vise alle andre, hvad denne sport kan byde på, når det er allerbedst. esportsTV er ikke kun for hardcore gamere – det er underholdning på højt plan.

Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.

esportstv viser populære esport turneringer fra hele verden

Play video

ESPORT – HVAD KAN DET?

esport står for Electronic Sport og er computer- og konsolspil på konkurrenceplan. esport er den nye, store sportsgren, der er i færd med at tage hele verden med storm.

I esport går det alt andet end stille for sig, når verdens vildeste og dygtigste professionelle gamere kæmper for hæder, ære og enorme præmiesummer. esport tager mange forskellige former, og omfatter bl.a. spillene HearthStone, StarCraft, Counter Strike, DOTA 2, League of Legends og Battlefield 4.

eSport er i hastig vækst, og over 650.000 danskere dyrker regelmæssigt sporten. Det betyder, at eSport er den største sportsgren i Danmark – langt større end både håndbold og fodbold.

esport hos Viasat

ESL Pro League sæson 6

12 ugers CS:GO spillerunder fra august til november, og der sendes både fra den europæiske og nord amerikanske liga.

Finaleweekend i december. ESL Pro League er en af de mest kendte CS:GO ligaer, og i år spilles der om en prize pool på 1.000.000$, som er den største nogensinde.

14 deltagende hold, og både Astralis og North deltager igen i år i den europæiske liga.

http://en.pro.eslgaming.com/csgo/proleague/

IEM Shanghai 27 til 30 july 2017

16 af de allerbedste Starcraft 2 spillere vil igen mødes i IEM Shanghai og kendt som The tournament of Champions. Det er den 34. gang der afholdes et IEM Starcraft 2 mesterskab, og der spilles om 25.000$, og WCS point.

http://en.intelextrememasters.com/season-12/shanghai/

The International 7 til 12 august 2017:

The International er tilbage, og for første gang uden de forsvarende mestre, da Wings Gaming er gået i opløsning. Det er 7. gang at Valve afholder deres DOTA 2 flagskibs turnering, og det bliver spændende at se om præmiepuljen på over 20 millioner USD, fra sidste år bliver slået.

Kan de 4 dobbelte major vindere OG, med danske ”NOtail” – Endelig få den helt store sejr til The International, eller slår formen fejl igen? Der er desuden dansk deltagelse på flere andre hold, Cr1t- på EG og MiseRy på Thunderbirds.

http://www.dota2.com/international/battlepass/

ESL One New York 16-17 september 2017:

8 af verdens bedste CS:GO hold, skal kæmpe i det legendariske Barclays Center, for at se hvem der kan tage pokalen med hjem fra New York. Kan SK Gaming fortsætte succesen fra ESL One Cologne?

http://en.esl-one.com/csgo/newyork-2017/

ESL One Hamburg 28-29 oktober 2017

ESL One Hamburg er den største europæiske DOTA 2 festival. Turneringen afholdes i den Barclaycard Arena, som har plads til 16000 mennesker, og det forventes at der bliver udsolgt, da det er de allerbedste hold, der vil indtage arenaen.

http://en.esl-one.com/dota2/hamburg-2017/

IEM Oakland 19-20 november 2017

IEM Oakland er et af de største CS:GO events. I år vil 12 af verdens bedste hold, heriblandt Astralis, SK Gaming og FaZe Clan kæmpe om titlen. IEM Oakland plejer at bringe noget helt specielt frem i de deltagene hold, og nogle af de bedste CS:GO kampe nogensinde er blevet spillet fra præcis denne turnering.

http://en.intelextrememasters.com/season-12/oakland/

SÅDAN FÅR DU ESPORTSTV

Skal du se med på verdens første dedikerede 24/7-kanal med live eSports-events og masser af e-Sports relateret indhold?

VIASAT-KUNDE

Som kunde hos Viasat kan du få eportsTV i dit tv på følgende måder:

Stofa

STOFA-KUNDE

Som kunde hos Stofa kan du få eSportsTV med følgende tv-løsninger:

  • Stofa TV-pakke
  • Stofa SmartTv
  • Stofa FritValg
  • Stofa MitTv

Uanset tv-løsning, har du altså mulighed for at få adgang til eSportsTV. Har du Pakke 3, er den allerede en del af din tv-løsning. Har du Pakke 1 eller 2, kan du tilkøbe den som FritValgs-kanal. Det er muligt både med og uden SmartTv, samt hvis du har MitTv.

 

WAOO-KUNDE

Som kunde hos Waoo kan du få eSportsTV, hvis du har en af følgende tv-pakker:

  • Waoo Stor TV-pakke
  • Viasat Sport TV-pakke
  • Viasat Basis TV-pakke
  • Viasat Mellem TV-pakke
  • Viasat Total TV-pakke
  • Waoo Fuldpakke til foreninger

Du kan også tilkøbe eSportsTV som FRIT VALG-kanal, hvis du har en Waoo Mini Tv-pakke, Waoo Lille TV-pakke eller Waoo favorit TV-pakke.