Logout

Film skal ses på Viasat Film kanalerne

Med Viasats filmkanaler er der masser af muligheder døgnet rundt. Filmkanaler byder nemlig på film fra de mest populære genrer praktisk opdelt og lige til at gå til for enhver filmelsker. Der er de store Hollywood-succeser, alle de danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere.

Ring til os på 45 100 100 og hør mere om dine muligheder for at få adgang til Viasats filmkanaler.

Viasat Film Premiere

”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

Viasat Film Action

Viasat Film Action / HD

100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

Viasat Series

”Viasat Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Family

Viasat Film Family er underholdning for hele familien - døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere. 
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

film-wolf-of-wallstreet.jpg

Viasat Film kanalerne

Med Total-pakken får du adgang til de bedste film og masser af underholdning:

Når du køber Total-pakken fra Viasat, får du de bedste filmkanaler med i handelen. Der er noget for enhver smag på Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film FamilyViasat Film Hits og selvfølgelig vores seriekanal Viasat Series, som er fyldt til randen med de bedste kvalitetsserier.

Ring til os på 45 100 100 og hør mere om dine muligheder for at få adgang til Viasats filmkanaler.

wolf-of-wallstreet-viasat-film.jpg

Wolf of Wallstreet - Viasat Film

Viasat Film

Nu kan du få masser af film oveni din Basis- eller Mellem-pakke. Du får 5 filmkanaler med op til 5 premierefilm hver uge + fri adgang til vores filmarkiv. 
 

Pris pr. måned: 99 kr.

Min. pris 198 kr. Forudsætter abonnement på Basis- eller Mellem-pakken. Viasat Film indgår i Total-pakken.