Logout

Film skal ses på Viasat Film kanalerne

Med 6 genreinddelte Viasat Film kanaler, Playboy TV, Penthouse 1 & 2 og Blue Hustler er der masser af muligheder døgnet rundt. De 10 filmkanaler byder nemlig på film fra de mest populære genrer praktisk opdelt og lige til at gå til for enhver filmelsker. Der er de store Hollywood-succeser, alle de danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm, erotik og meget mere.

Viasat Film Premiere

”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

Viasat Film Action

Viasat Film Action / HD

100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

Viasat Series

”Viasat Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

Viasat Film Comedy

Viasat Film Comedy

Viasat Film Comedy er kanalen, som er dedikeret til at få dig i godt humør samtidig med, at den ikke tager sig selv alt for seriøst.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Family

Viasat Film Family / HD

Film for hele familien - Der er film for børn og unge plus romantiske komedier for alle aldersgrupper.

Bestil de bedste filmkanaler hos Viasat

film-wolf-of-wallstreet.jpg

Viasat Film kanalerne

Med Total-pakken får du adgang til de bedste film og masser af underholdning:

Når du køber Total-pakken fra Viasat, får du de bedste filmkanaler med i handelen. Der er noget for enhver smag på Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Comedy, Viasat Film Hits og selvfølgelig vores seriekanal Viasat Series, som er fyldt til randen med de bedste kvalitetsserier.

wolf-of-wallstreet-viasat-film.jpg

Wolf of Wallstreet - Viasat Film

Viasat Film

Nu kan du få masser af film oveni din Basis- eller Mellem-pakke. Du får 6 filmkanaler med op til 5 premierefilm hver uge + fri adgang til vores filmarkiv. Og med Viaplay kan du se dem, hvor du vil.

Pris pr. måned: 99 kr.

Min. pris 198 kr. Forudsætter abonnement på Basis- eller Mellem-pakken. Viasat Film indgår i Total-pakken.

Find de bedste filmoplevelser

Premierefilm

Premiere film

Gå ikke glip af de bedste premierefilm på Viasats filmkanaler.
 

Film fra A - Z

Skab dig det store overblik over alle de kommende film hos Viasat.
 

Sidste chance

Tv-kanaler

Følg med på siden her - så undgår du at misse en film før den bliver taget af programmet!