Logout

Film skal ses på Viasat Film kanalerne

Med Viasats filmkanaler er der masser af muligheder døgnet rundt. Filmkanaler byder nemlig på film fra de mest populære genrer praktisk opdelt og lige til at gå til for enhver filmelsker. Der er de store Hollywood-succeser, alle de danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm, erotik og meget mere.

Rogue One: A Star Wars Story

Lucasfilm præsenterer den første enkeltstående "Star Wars"-film, det episke eventyr "Rogue One: A Star Wars Story". Der er udbrudt krig i galaksen, og en gruppe uventede helte går sammen om en uhyre vigtig mission: De skal stjæle plantegningerne til Dødsstjernen, som er imperiets ypperste ødelæggelsesvåben.

Premiere 28. juli på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se traileren her

Inferno

Da Robert Langdon vågner op fra sit hukommelsestab på et italiensk hospital, indleder han et samarbejde med lægen Sienna Brooks, og sætter sin lid til, at hun kan hjælpe ham med at få sin hukommelse tilbage og således forhindre en galning i at udløse en verdensomspændende epidemi.

Premiere 11. august på Viasat Film Premiere og Viaplay.

 

Se traileren her

Maze Runner 2: Infernoet

Thomas og de andre overlevende fra labyrinten befinder sig nu i en aflukket bygning, hvor de tilbydes mad og nyt tøj. Samtidig viser det sig, at der bor andre unge, som også har overlevet tilsvarende labyrinter, og som nu ser frem til en bedre fremtid.

Premiere 4. august på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se traileren her

Viasat Film Premiere

”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

Viasat Film Action

Viasat Film Action / HD

100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

Viasat Series

”Viasat Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Family

Viasat Film Family er underholdning for hele familien - døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere. 
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

Bestil de bedste filmkanaler hos Viasat

film-wolf-of-wallstreet.jpg

Viasat Film kanalerne

Med Total-pakken får du adgang til de bedste film og masser af underholdning:

Når du køber Total-pakken fra Viasat, får du de bedste filmkanaler med i handelen. Der er noget for enhver smag på Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film FamilyViasat Film Hits og selvfølgelig vores seriekanal Viasat Series, som er fyldt til randen med de bedste kvalitetsserier.

wolf-of-wallstreet-viasat-film.jpg

Wolf of Wallstreet - Viasat Film

Viasat Film

Nu kan du få masser af film oveni din Basis- eller Mellem-pakke. Du får 6 filmkanaler med op til 5 premierefilm hver uge + fri adgang til vores filmarkiv. Og med Viaplay kan du se dem, hvor du vil.

Pris pr. måned: 99 kr.

Min. pris 198 kr. Forudsætter abonnement på Basis- eller Mellem-pakken. Viasat Film indgår i Total-pakken.

Find de bedste filmoplevelser

Premierefilm

Premiere film

Gå ikke glip af de bedste premierefilm på Viasats filmkanaler.
 

Sidste chance

Tv-kanaler

Følg med på siden her - så undgår du at misse en film før den bliver taget af programmet!