Logout

Se de bedste actionfilm på Viasat Film Action

Spændende actionfilm på Viasat Film Action

På Viasat Film Action får du stillet din tørst for actionfilm. Vi sender de mest populære actionfilm, så du kan få adrenalinen op og køre med film hjemme i stuen foran TV-skærmen.

Viasat Film Action har det største og mest seriøse udvalg af action- og spændingsfilm på TV, så du kan se både de klassiske og populære film sammen med nye spændende, uopdagede actionfilm.

Er du vild med krimidramer eller actionpræget thrillers, er Viasat Film Action det perfekte valg for dig. Vi sender hver dag fra 18:00 til 24:00 tre stærke film - der med sikkerhed vil give dig action i en travl hver dag. Er du mere til gysere kan vi også tilfredsstille din sult til dette. Så hav en sofapude klar til at gemme dig bag hvis det skulle blive for uhyggeligt.

Se de bedste action film - alle aftener, hver dag, hele ugen!

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på et bredt udvalg at filmkanaler med film for enhver smag - comedy, drama, action, familiefilm og filmklassikere. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af film-oplevelser.

Viasat Film Family

Viasat Film Family er underholdning for hele familien - døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere. 
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

Viasat Series

”Viasat Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Premiere

”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Viasat Film Action er TV-kanalen til dig, der elsker actionfilm. Her får du spænding og underholdning hver aften. Se alt om Viasat Film Action her.