Logout

Se de bedste familiefilm på Viasat Film Family

Find underholdning for familien på Viasat Film Family

Viasat Film Family er underholdning for hele familien - døgnet rundt. 

I dagtimerne viser vi animerede blockbustere med dansk tale for de yngre publikum, samt familieeventyr og klassiske børnefilm. 

Om aftenen skifte kanal gradvist fokus og vise førsteklasses humor, de største danske og udenlandske komedier, der spænder fra klassikere til de nyeste Hollywoodpremierer.

Viasat Film Family er tv-kanalen til filmelskende familier. Her finder du god underholdning og de bedste film til alle medlemmer af familien.

De bedste film - alle aftener, hver dag, hele ugen!

På Viasat Film Family finder du film til både børn, unge og deres forældre. Kanalen sender film, som er sjove for alle. Du finder blandt mange andre genrer romantiske film og komedier, som alle kan se med på.

Med Viasat Film Family bliver din tv-oversigt fyldt med de bedste film, som hele familien kan se med på og blive underholdt af.

Viasat Film Family sender gode film fra tidligt om morgenen til sent om aftenen, så uanset hvornår du vil se en film med familien, kan du tænde her.

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på et bredt udvalg at filmkanaler med film for enhver smag - comedy, drama, action, familiefilm og filmklassikere. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af film-oplevelser.

Nickelodeon

Nickelodeon

Børnenes egen danske tv-kanal med tegneserier som SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Postman Per, Avatar og Koslænget.

Disney XD Nordic

Disney XD hos Viasat

Disney XD er tv-kanalen for alle som kan lide tegnefilm, action og humor. Her vises underholdning fyldt med fart i form af alt fra tegneserie-superhelte til sjove komedier.

Disney XD sender dagligt mellem klokken 06:00 og 22:00. Alle programmer er med dansk tale eller med danske undertekster. 

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

Med parabol-TV fra Viasat får du

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service

På Viasat Film Family finder du de mest underholdende film til hele familien. Her er både nye og klassiske film alle kan se. Læs om Viasat Film Family her.