Logout

Se de bedste film hjemme i stuen med Viasat Film Premiere

Viasat Film PREMIERE har det største udbud af populære film i TV

Viasat Film Premiere er TV-kanalen til filmelskere. Her vises de mest populære film, og vi har det største udbud af nye film.

Viasat Film Premiere sender mere end 300 premierefilm om året, så her kan du være sikker på at få top-underholdning hver aften. Med en premierefilm gennemsnitligt næsten hver dag året rundt, misser du ingen nye film med TV-kanalen Viasat Film Premiere.

Det store udbud af nye film rummer både de populære film fra biografen og nye, spændende, usete film til feinschmeckeren. Du får det hele på Viasat Film Premiere.

De bedste film - alle aftener, hver dag, hele ugen!

Relaterede kanaler

Viasat Total byder på et bredt udvalg at filmkanaler med film for enhver smag - comedy, drama, action, familiefilm og filmklassikere. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et vidtfavnende univers af film-oplevelser.

Viasat Film Action

Viasat Film Action / HD

100% adrenalin - Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Family

Viasat Film Family er underholdning for hele familien - døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere. 
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

Viasat Series

”Viasat Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Viasat Film Premiere sender de mest underholdende film, så du kan få biografoplevelser med 300 premierefilm om året hjemme i stuen. Læs alt om filmkanalen her.