Logout

Konkurrencer & events

Er du tilmeldt ekstra fordele hos Viasat, kan du deltage i eksklusive konkurrencer og events. Tilmeld dig her!

Så snart du er tilmeldt, har du mulighed for at deltage og vil løbende blive inviteret til konkurrencer og events. Husk at du skal være Viasat kunde for at tilmelde dig.

AKTIVE KONKURRENCER OG EVENTS

Der er i øjeblikket ingen aktive konkurrencer

LEGO WORLD

Viasat var partner på Lego World 2015, og i den forbindelse vandt 100 ViasatVIP kunder 4 billetter til Lego World 2015.   Hovedpræmien var billetter til Lego World samt overnatning på Bella Sky Hotel. Ni andre vindere vandt pakker fra Lego.

iPad mini

Bedste serviceoplevelse

Den sidste vinder i vores ”bedste serviceoplevelse” skrev:

”Min bedste kundeoplevelse er, at jeg slet ikke har haft behov for at tale med jer. Iøvrigt har jeg glædet mig over, at den nye sportskanal fra TV2 kommer til at indgå i min pakke - uden jeg skal foretage mig noget. Det er da en god kundeoplevelse!”

Den heldige vinder vandt en iPad Mini.

Bio-billetter

ADVENTSKONKURRENCE OM BIO-BILLETTER

Hver advent i december vandt 10 heldige VIP kunder 2 stk. bio-billetter inkl. sodavand og guf. De opdaterede deres stamdata på hjemmesiden og var dermed med i lodtrækningen om 40 x 2 billetter (værdi 298 kr.).

iPad mini

Bedste serviceoplevelse

Vi har modtaget flere gode serviceoplevelser på vores hjemmeside. Vinderen denne gang skrev ”Min bedste oplevelse er, at der bliver holdt kontakt i telefonen indtil problemet er løst af en utrolig behagelig og venlig mand, som overhovedet ikke lader sig mærke med, at jeg måske stiller dumme spørgsmål. Jeg føler ikke, at det er i vejen, at jeg ringer – der er tid nok til den enkelte kunde. Derfor har vi også været ved Viasat i 18 år”

Den heldige vinder vandt en iPad Mini.

iPad mini

Bedste serviceoplevelse

Mange ViasatVIP kunder beskrev deres bedste serviceoplevelse på vores hjemmeside. Vi trak lod om vinderen, som skrev: De super søde medarbejdere i kundeservice er altid klar med en løsning på både store og små problemer. Danmarks bedste kundeservice. ☺

Den heldige vinder vandt en iPad Mini.

Lalandia

Lalandia gavekort

En heldig ViasatVIP kunde  kunne invitere familien med i Lalandia, da kunden vandt et gavekort på 5.000 kr. til Lalandia.

Vinderen var en af mange ViasatVIP medlemmer, der opdaterede deres stamdata hos Viasat.

 

iPad mini

iPad mini og 6 måneders adgang på Viaplay

I løbet af sommeren fik 4 ViasatVIP medlemmer sig en god overraskelse, da vi gav dem en iPad mini samt 6 måneders adgang til Viaplay uden beregning

Lalandia

Lalandia

Flere ViasatVIP medlemmer opdaterede deres stamdata hos Viasat og var med i konkurrencen om fire gavekort til Lalandia (værdi i alt 20.000 kroner).

Formel1

Formel1

Lars var den heldige vinder af turen til Formel 1 Italiens Grand Prix. Han tog sammen med sønnen Mads afsted i starten af september. De fik billetter til Grandstand på Monza banen, fly og hotel samt tips og analyser fra motorsportsekspert Casper Elgaard.

Fasandræberne

Fasandræberne

Rigtig mange ViasatVIP medlemmer havde deltaget i konkurrencen om billetter til premieren på årets mest omtalte danske film nemlig, Fasandræberne. Der skulle svare korrekt på tre spørgsmål. 140 vindere, der blev fundet ved lodtrækning, kunne sammen med en ledsager, sætte sig til rette i biografsalen og nyde den medbragte bio-menu. Tillykke til vinderne!

Champions League Finale Live

Et heldigt ViasatVIP medlem vandt en tur til Lissabon med ledsager, fly og hotel samt billetter til UEFA Champions League og chancen for at opleve finalekampen live. Vi sender den heldige vinder af sted d. 23.-25. maj.