Logout

Nyheder

Ny infoportal

30. september 2014

Så er vi i luften med den nye infoportal. Det betyder også, at den gamle infoportal (info.viasatsalg.dk) ikke længere skal bruges. Vi har skåret den nye infoportal til, således den udelukkende indeholder de vigtigste elementer:

1) Produkter
2) Spørgsmål & svar
3) Nyheder
4) Parabol til Waoo!

Skulle der mangle noget indhold på den nye infoportal, så er I mere end velkomne til at skrive til anders.holm.christensen@viasat.dk

Oversigt over sportsrettigheder

30. september 2014

Har du svært ved at huske, hvilken kanal det nu lige er, som sender Formel 1, håndbold eller cykling? Bare rolig, vi har nemlig samlet alle vores sportsrettigheder på https://www.viasat.dk/tv/sport-i-tv . Således kan let finde frem til, hvilken sport, der sendes på vores kanaler. Har du en kunde i røret, som gerne vil se FIVB World Tour i beachwolley, bladrer du bare ned på siden og finder beachwolley, hvorefter du kan se, at det vises på TV3 Sport 1 og 2.

Nyhedsmail

30. september 2014

Hvis du ikke allerede modtager vores ugentlige nyhedsbrev, så tag fat i din leder eller skriv til anders.holm.christensen@viasat.dk. I nyhedsbrevet får du hver mandag muligheden for at være helt opdateret på, hvilke programmer, der sendes på vores kanaler i øjeblikket. I forhold til kundedialogen, vil det gøre, at du er knivskarp, når kunden spørger hvad der vises.