Logout

Kanalnyheder & kanalændringer

På denne side kan du løbende holde dig orienteret om kanalændringer, nye frekvenser og nye kanaler hos Viasat.

For at få mere information om hvordan du foretager en kanalsøgning på din tv-boks, ved at klikke her.

På vores frekvensliste finder du alle tv-kanalernes placering - hold dig opdateret!

Viasat sikrer endnu bredere sportsudbud med 6’eren fra 1. januar

Viasat udvider distributionsaftalen med Canal Digital, som betyder, at Viasat fra den 1. januar 2017 åbner op for kanalen ”6’eren”. Det betyder endnu mere fodbold og action til Viasats parabolkunder.

Mere fodbold i topklasse

6’eren sender live fra en række populære fodboldligaer: Premier League, La Liga, Serie A, Europa League osv. Kommentatorholdet er profiler som Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Morten Bruun, som Viasats parabolkunder nu kan nyde godt af.

Mere action og gode grin 

6’eren byder udover sport på action fra Hollywood med alle de største filmstjerner i både hverdage og weekender. Derudover byder 6’eren på mange komedieserier, som Viasats kunder nu får glæde af.

Hvilke Viasat-kunder får adgang til 6’eren?

6’eren bliver lagt i Viasat Total-pakken, ligesom eksisterende Viasat parabolkunder med adgang til TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2 i deres Viasat-pakke også får adgang til 6’eren.

Fra 1. februar bringer Viasat og Viacom Nicktoons til Norden

Nicktoons, som er en del af Nickelodeons kanalportefølje, tilbyder sine seere verdens bedste animerede serier, og fra den 1. februar vil kanalen være tilgængelig for Viasat-abonnenter i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Nicktoons er på verdensplan tilgængelig i 13 millioner hjem, hvor kanalen, med sit miks af action, komedie og fantasy, primært henvender sig til børn i alderen 4-10 år. Kanalen vil vise animerede serier døgnet rundt, og i Sverige, Norge og Danmark vil serierne blive vist på de lokale sprog. Udvalget af serier inkluderer velkendte titler som ”Svampebob Firkant” og ”Teenage Mutant Ninja Turtles”, samt nyt indhold som tilføjes løbende.

I Danmark er det Viasat-abonnenter via parabol og Viasat IPTV-abonnenter via Waoo som får adgang til Nicktoons fra den 1. februar. Derudover vil store dele af kanalens indhold være tilgængeligt på Viaplay – den førende streaming-tjeneste i Norden.

Basis-kunder får adgang til MTV

I løbet af foråret får endnu flere af Viasats parabolkunder mulighed for at se MTV, når kanalen tilføjes i Basis-pakken.

TV 2 On Demand lukker 30. juni

TV 2 har valgt at lukke for TV 2 On Demand den 30. juni 2016, og derfor har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde produktet efter denne dato.

Er du en af dem der har TV2 On Demand, og har du betalt forud, vil det beløb du har betalt for perioden efter den 30. juni 2016 automatisk blive modregnet din næste regning.

Husk, at du stadigvæk har adgang til en lang række andre tv-kanaler i tv-arkivet. Se mere her.

promo-lp-esport.png

eSportsTV - det bedste fra gaming og esport

Ny TV-kanal fra 9. maj 2016

Den 9. maj åbner Viasat, som de første i verden op for en ny en ny eSports kanal ved navn eSportsTV. Kanalen kommer til at bringe mere end 2.000 live timer med det bedste eSport og gaming hvert år, og vil dække de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack.

Som et helt ekstraordinært tilbud, vil ALLE Viasat kunder få adgang til den nye eSport-kanal frem til årsskiftet. Herefter vil kunder med Mellem og Total samt kunder med underholdning og sport i flexpakker få adgang til kanalen permanent.

Q&A :

Q: Hvilken type indhold viser eSportsTV ?

A: eSportsTV kommer til at bringe mere end 2.000 live timer med det bedste eSport og gaming hvert år, og kommer til at vise de førende eSports stjerner og dække de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. Kanalen er engelsksproget og viser indhold 24/7.

 

Q: Hvem vil få adgang til eSportsTV ?
A: ALLE Viasat kunder få adgang til den nye eSport-kanal frem til årsskiftet. Herefter vil kunder med Mellem og Total samt kunder med Underholdning og Sport i flexpakker få adgang til kanalen permanent.

 

Q: Hvad hvis jeg gerne vil se eSportsTV permanent ? 
A:
Mellem og Total samt kunder med underholdning og sport i flexpakker vil få adgang til kanalen permanent. Alle andre kunder skal skifte til en Mellem eller en Total tv-pakke for at få permanet adgang til eSportsTV.

promo-front-kanalinfo-2016.png

Vigtig kanalinformation

Vigtig kanalinformation

I løbet af torsdag 7 april skifter en række af dine kanaler plads.

Det drejer sig om Kanal 4, Canal 9, DK4, Boomerang, Cartoon Networks, Eurosport 2, Disney XD og Disney Channel.

Sådan finder du de nye kanalpladser

Foretag en kanalsøgning. Du kan læse mere på viasat.dk/boks, hvor du finder en vejledning til din boks

Hvis du har en favoritliste, skal du huske at tilføje kanalerne igen.

Vi sidder selvfølgelig klar ved telefonerne, hvis du har brug for hjælp.

Vigtig information vedr Discoverys kanaler

Der er igen signal på Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport

Konflikten mellem Canal Digital og Discovery Networks er løst og heldigvis med det positive resultat, at der igen er signal på alle kanaler hos Viasat. Som følge af konflikten mellem Canal Digital (som vi køber Discovery-kanalerne igennem) og Discovery Networks (som ejer kanalerne), har vi i 10 dage ikke kunne få signal til Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark.

Vi arbejder på højtryk på at få signal igennem til alle vores kunder, men det kan tage nogle timer før at alle kanalerne er ud hos alle kunder.

Kunder, der ikke har Viasat Film som en del af deres tv-pakke, har adgang til Viasat Film-kanalerne og vil kunne se kanalerne resten af februar som lovet. 

Kunder, der allerede har Viasat Film som en del af deres tv-pakke, vil som lovet kunne se de 10 gratis lejefilm på deres HD-boks resten af februar, og den økonomiske kompensation udbetales for de 11 dage, hvor der ikke har været signal på kanalerne. Kompensationen fratrækkes kundernes næste regning.

FAQ

Q: Hvorfor er der gået så lang tid, før konflikten blev løst og kanalerne kom tilbage?
A: Det har desværre taget tid for Canal Digital og Discovery Networks at nå til enighed om en ny aftale. Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes, og at vores kunder igen får adgang til kanalerne.

Q: Hvad får jeres kunder i kompensation?
A: Kompensationen afhænger af den valgte tv-pakke hos Viasat:

Kunder, der ikke i forvejen har Viasat Film-kanalerne som en del af deres tv-pakke, har resten af februar gratis adgang til Viasat Film-kanalerne på tv’et. Det har de fortsat, også selvom de har fået Discovery-kanalerne igen.

Kunder, der allerede har Viasat Film-kanalerne i deres tv-pakke, kan i februar gratis se 10 udvalgte lejefilm, som vi har lagt til dem i et arkiv på deres tv-boks. Udover lejefilmene, giver vi samtidig en kompensation for de manglende kanaler. Kompensationen er beregnet udfra antal midlertidigt slukkede kanaler hos kunden, og hvor mange dage kanalerne er slukket. Det vil sige, at kunder, som har manglet Kanal 4 og Kanal 5 i de 11 dage, bliver kompenseret, hvad der svarer til 15 kr./md. Og kunder, som midlertidigt ikke kunne se Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark, bliver kompenseret, hvad der svarer til 30 kr./md. for de 11 dage, de ikke har kunne se kanalerne. Kompensationen fratrækkes på kundens næste regning.

Q: Hvorfor giver I ikke kunderne mulighed for selv at vælge mellem kompensationsmulighederne
A: Det er desværre alle vores kunder, som har været berørte af situationen og deres tv-pakker er sammensat på mange forskellige måder. Derfor er det i forvejen meget komplekst. Og med den korte tid vi har haft til at forberede dette, har det ikke været muligt. Vi mener, at vi tilbyder gode kompensationer til alle vores kunder.

Q: Hvordan får jeg adgang til Viasat Film-kanalerne?
A: De fleste bokse finder selv de ekstra kanaler, hvis ikke skal der laves en kanalsøgning på boksen. Se hvordan her: https://www.viasat.dk/boks 
Enkelte bokse skal have gensendt signal, hvilket kan gøres på selvbetjeningstelefonen på 45 100 104, og trykke 3 i menuen. Du skal have dit kortnummer og dit boks ID parat. Kortnummer findes på tv-kortet og Boks ID under ’Tv-box information’ i menuen opsætning på tv-boksen.
Se her, hvilken kanalpladser Viasat Film ligger på: https://www.viasat.dk/support/parabol-tv/frekvensliste 

Q: Hvordan er I kommet frem til netop det beløb i kompensation?
A: Beløbet er vurderet udfra kanalernes værdi og seertal. Som en del af abonnementet på en Viasat tv-pakke er (udover kanalerne på tv) arkivfunktioner på tv-boksen og for en stor del af vores kunder også Viaplay, som har en værdi op til 229,- kr./md.

Q: Hvordan får kunderne adgang til de 10 lejefilm?
A: Det er nemt. Tryk blot på VOD-knappen på fjernbetjeningen til tv-boksen og vælg punktet Lejefilm i menuen. Vælg herefter punktet ”10 gratis lejefilm” i listen til venstre. Her ligger de 10 film tilgængelige. Husk, at boksen skal være tilsluttet internettet.

Q: Hvem har valgt de 10 lejefilm? Og kan kunderne vælge nogle andre?
A: Det er Viasat, der har valgt 10 populære film – og vi har prøvet at sørge for, at der er lidt for enhver.

Q: Kan kunderne komme til at se lejefilmene med en SD-boks?
A: Det er desværre ikke muligt, da denne funkitonalitet ikke findes på den bokstype. Hvis man ønske at se filmene – og i øvrigt få adgang til f.eks. kanalerne programarkiver på tv-boksen – skal man købe en HD-boks ved at ringe til os. Boksen skal også være tilsluttet internet for at kunne få adgang til lejefilmene.

Q: Hvordan tilsluttes tv-boksen til internet?
A: Vores HD-bokse kan tilsluttes til internet enten direkte med et kabel eller via et WiFi-kit. Læs mere her: https://www.viasat.dk/support/parabol-tv/tv-bokse/tilslutning-af-viaplay 

Q: Hvordan er Viasats kompensation sammenlignet med Canal Digitals?
A: Vi har forskellige produkter og pakker, og derfor er vores kompensation forskellig. Canal Digital tilbyder deres kunder på den mindste pakke (dem der har mistet 5 ud af 21 kanaler) adgang til kanalerne i den mellemste pakke (prisforskel 115,- kr./md.).

Kunder med den mellemste pakke (dem der har mistet 13 ud af 58 kanaler) får adgang til C-More filmkanalerne (værdi 99,- kr./md.). Og kunder med den største pakke og/eller C-more får 10 valgfri lejefilm. Det er vanskeligt at sammenligne kompensationerne direkte, når Viasat har mistet 4 kanaler, mens Canal Digital har mistet hele 13 kanaler, men vi mener bestemt ikke at vores kunder står dårligere end deres.

Q: Hvorfor får nogle kunder både lejefilm og penge, mens andre får adgang til kanaler?
A: Der er forskel på, hvilken tv-pakke vores kunder har valgt. Vi har taget udgangspunkt i deres eksistrende tv-pakke og givet dem lidt ekstra ud fra de muligheder vi har. Vi mener, at begge kompensationstilbud er flotte ift. at kunderne midlertidigt mistede to eller fire kanaler. 

nye-kanaler.png

Nye kanaler i Viasats tv-pakker

7. januar – NABOLANDSKANALER I ALLE PAKKER

Nabolandskanaler - den hurtigste vej over grænsen

De svenske kanaler SVT1 og TV4 samt den norske NRK1 bliver den 7. januar 2016 en del af alle tv-pakker hos Viasat.  

Hver dag byder de svenske og norske nabolandskanaler på store tv- og kulturoplevelser inden for sport, krimier, dramaserier og storslåede naturoplevelser. Kanalerne er den hurtigste vej over grænsen til vores naboer, hvor kulturen, sproget og livet minder om det, vi kender – men alligevel er anderledes.


Kanalændringer den 7. januar 2016:

 • SVT1, TV4 og NRK1 bliver en del af Basis, Mellem og Total samt i alle interessepakker med Bonus
 • TV2 Fri kommer i Basis-pakken
 • National Geographic og Nat Geo Wild kommer i Mellem-pakken

hits_series.png

9. oktober - Nye Viasat Film kanaler

Nye Viasat Film kanaler – inkl. en ren serie kanal

Viasat introducerer to nye kanaler, Viasat Series og Viasat Film Hits, der går i luften den 10. november 2015.

Programfladen på ”Viasat Series” består ganske enkelt af nonstop populære tv-serier hele døgnet. En stærk cocktail af helt nye serier blandet med klassiske serier. Alle afsnit fra kanalen kan også ses på Viaplay, og der lægges ud med bl.a. Empire, Nurse Jackie, Californication og Blue Bloods.

Den nye ”Viasat Film Hits” er en filmkanal, der kan øse ud af de største blockbusters, tidsløse klassikere og prisvindende dramaer – alle de store hits som Hunger Games, Tootsie og Braveheart.

Film i alle genrer

Lanceringen af de nye Viasat Film kanaler betyder, at der sker nogle ændringer i de nuværende filmkanaler. Følgende ændringer sker den 10. november 2015:

 • Viasat Film Family vil inddrage programmer fra Disney Jr. og bliver dermed en kanal med indhold for alle seere mellem 8 og 80 år
 • Viasat Film Comedy åbner i dagtimerne for klassiske komedieserier
 • Viasat Film Hits erstatter Viasat Film Classic og Viasat Film Drama
 • Viasat Film skifter navn til Viasat Film Premiere, der vil friste med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark

crime_nature.png

9. oktober - Viasat Crime og Viasat Nature

Viasat samler krimistoffet på ny kanal

Viasat udvider sendefladen på Viasat Nature med fire af de bedste sendetimer fra kl. 20.00 til 24.00 for at give seerne en komplet naturkanal.

Det betyder imidlertid, at Viasat Crime udgår med virkning fra 10. november 2015. Viasat Crime har sendt i de fire timer og flyttes nu over på den nye selvstændige seriekanal ”Viasat Series”, hvor kriminalstoffet får en ideel plads i den nye programflade.

Rent praktisk vil kunder med Viasat film-pakken kunne se den samme mængde krimiindhold som før – det samles blot på Viasat Series.

Kunder, der har andre pakker, kan glæde sig over, at naturkanalen Viasat Nature folder sig ud som en tv-kanal med fuld fokus på dokumentarfilm om naturen.

eurosport-danmark-juli2015.jpg

Eurosport Danmark hos Viasat

22. juni 2015 - Eurosport Danmark

Eurosport Danmark ny kanal hos Viasat fra 1. juli 2015

Discovery Networks besluttede tidligere på året at fusionere kanalerne CANAL8 Sport og Eurosport 2 til én ny sportskanal, Eurosport Danmark, med virkning fra 1. juli 2015. Når CANAL8 Sport lukker ned 1. juli, erstatter vi hos Viasat kanalen med den nye sportskanal Eurosport Danmark. Det betyder, at Viasat parabolkunder med Sports-, Total- eller interessepakken Sport fra 1. juli 2015 har adgang til Eurosport Danmark.

Som seer kan du på den nye kanal se frem til masser af livesport fra bl.a. Alka Superliga, den tyske bundesliga, cykling, Grand Slam-tennis, vintersport og meget mere. Så nu er der endnu mere af den bedste sport til dig som Viasat parabolkunde. Du finder kanalen på plads 40, hvis du har en HD-boks og på plads 29, hvis du har en SD-boks.

canal8_sport-maj2015.png

CANAL8 Sport udgår pr. 1. juli 2015

29. maj 2015 - Canal8 Sport

CANAL8 Sport udgår pr. 1. juli 2015

Discovery Networks har besluttet at fusionere kanalerne CANAL8 Sport og Eurosport 2 til én ny sportskanal, Eurosport Danmark, med virkning fra 1. juli 2015. Det betyder, at CANAL8 Sport ophører med at eksistere som selvstændig kanal fra den dato, og den udgår derfor også hos Viasat i de tv-pakker, hvor den i dag udbydes – dvs. Sports- og Total-pakken – fra 1. juli.

Vi forventer dog, at vi også efter 1. juli vil kunne tilbyde den nye kanal Eurosport Danmark hos Viasat i selv samme tv-pakker som erstatning for CANAL8 Sport. Så snart vi ved mere med sikkerhed, vil vi informere her på siden.

tv2-sport-880.png

TV 2 Sport

27. november 2014 - TV 2’s nye sportskanal

TV 2’s nye sportskanal hos Viasat fra 9. januar 2015

Når TV 2’s nye sportskanal går i luften i det nye år, får du også mulighed for at få kanalen via Viasat. Sportskanalen bliver en del af tv-pakkerne Sport og Total.

Ifølge TV 2 selv vil kanalen bl.a. lægge sendetid til allerede indkøbte rettigheder, der tæller dansk ligahåndbold, slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey, NBA, cykling mv. Hos Viasat er vi garant for at levere den bedste sport, hvorfor vi naturligvis også vil tilbyde den nye sportskanal, når den går i luften 9. januar. Du finder kanalen i HD på plads 36 og i SD på plads 37.

dr1.png

DR1

27. november 2014 - DR1 HD

DR1 HD hos Viasat fra 9. januar 2015

Den populære DR1-kanal kommer nu også i HD til dig som Viasat parabol-kunde. Fra 9. januar 2015 bliver DR1 i HD tilgængelig i alle Viasat tv-pakker. DR1 findes allerede som SD-kanal på kanalplads 1, hvor den bliver liggende. HD-kanalen kan fra 9. januar findes på kanalplads 61.

Har du en af de fire nye tv-pakker (Basis, Mellem, Sport og Total), har du automatisk adgang til DR1 i HD. Har du et ældre tv-abonnement, skal du have en HD tv-boks og et HD-abonnement.

comedy-central-aendringer.jpg

Comedy Central

27. november 2014 - Comedy Central

Få adgang til Comedy Central med Viasat

Danmarks første 24 timers comedy-kanal bliver nu en realitet. For nu kommer Comedy Central, der leverer topunderholdning til 232 millioner husstande på tværs af 72 lande, og som bl.a. er kendt for The Daily Show med Jon Stewart, South Park, Workaholics, Broad City, Seinfeld, How I Met Your Mother og meget mere.

Og selvfølgelig kan du få adgang til kanalen via Viasat. Comedy Central bliver en del af tv-pakkerne Mellem, Sport og Total. Kanalen bliver tilgængelig fra 2. december 2014, og du finder Comedy Central på kanalplads 16.

sky-news-hd.jpg

Sky News HD

26. november 2014 - Sky News HD

Sky News er blevet en internetleveret tv-kanal

Sky News er overgået til at blive en internetleveret kanal. For at se kanalen skal du have en tv-boks, der er tilsluttet internettet, og som er i stand til at modtage internetleverede tv-kanaler (se nedenfor). Du finder Sky News på kanalplads 800.

For at se Sky News skal du:

 • abonnere på en af disse tv-pakker: Sky News indgår i Total-pakken og interessepakken Underholdning & Nyheder
 • have en af disse tre tv-bokse: Pace 830, Pace 865 og Samsung 5140. Tjek, hvilken tv-boks du har på mitviasat
 • have seneste softwareopdatering. Er du i tvivl, kan du se, hvordan du opdaterer din tv-boks her
 • tjekke, at du har tilsluttet din tv-boks til internettet. Forsøg eksempelvis at tilgå tv-arkivet på din tv-boks.

Ønsker du at opgradere din tv-boks, kan du finde priser her!

tv2-sportskanal-aendringer.png

Ny sportskanal fra TV 2

1. Oktober 2014 - TV 2’s sportskanal

TV 2’s sportskanal hos Viasat i 2015

Når TV 2’s nye sportskanal går i luften i det nye år, får du også mulighed for at få kanalen via Viasat. Sportskanalen bliver en del af tv-pakkerne Sport og Total på parabol og via Waoo!

Ifølge TV 2 selv vil kanalen bl.a. lægge sendetid til allerede indkøbte rettigheder, der tæller dansk ligahåndbold, slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey, cykling mv. Hos Viasat er vi garant for at levere den bedste sport, hvorfor vi naturligvis også vil tilbyde den nye sportskanal, når den går i luften efter nytår.

viasat-film-comedy.jpg

Viasat Film Comedy

28. feb 2014 - Viasat Film Comedy

Viasat lancerer "Viasat Film Comedy" og tilpasser øvrige Viasat Film kanaler

 I slutningen af april lancerer Viasat en ny kanal – Viasat Film Comedy. Indholdet er komedier og film med humor, og der vil blive vist både danske og udenlandske titler. Der kan nævnes film som ”Farvel til mafiaen” med Robert De Niro og Michelle Pfeiffer, ”The Big Year” med Steve Martin, Jack Black og Owen Wilson og ”Identity Thief” med Jason Bateman og Melissa McCarthy.

I forbindelse med lanceringen af den nye filmkanal har Viasat valgt at foretage nogle ændringer af de nuværende filmkanaler. Den nye Viasat Film Comedy erstatter Viasat Film Nordic. Mange af de film, der normalt ville blive vist på Nordic, og alle de mest populære titler, vil være tilgængelige på de øvrige filmkanaler og på Viaplay. Vi tilpasser sendetiderne for Viasat Film Classic og Viasat Film Action. Fra slutningen af april vil Viasat Film Classic sende fra kl. 16.00-24.00 og Viasat Film Action sende fra kl. 18.00-24.00. Langt de fleste film fra Viasat Film-kanalerne er tilgængelige på Viaplay på tv-boksen eller på viaplay.dk.

Der er tale om følgende ændringer fra den 23. april:

 • Viasat Film Comedy SD & HD vil erstatte Viasat Film Nordic SD & HD
 • Viasat Film Drama sendes fremover kun i SD
 • Viasat Action og Viasat Classic ændrer sendetider

viasat3d-lukker.jpg

Den 15. januar 2014 lukker Viasat sin 3D-kanal

19. dec. 2013 - Viasat3D

Den 15. januar 2014 lukker Viasat sin 3D-kanal. 

Det vil stadig være muligt at se 3D-indhold på Viaplay på tv-boksen for Viasats parabolkunder. Fra midten af januar styrkes indholdet på Viaplay med flere film i 3D. Alle Viasats kunder med abonnement på Stor Danmarkspakken eller Totalpakken og med en HD Plus Boks har adgang til 3D-indholdet på Viaplay på boksen. Har man en almindelig HD-boks, kræver det et 16 GB USB-stik.

For at kunne se 3D skal man være i besiddelse af en 3D-skærm med tilhørende briller.

kanalnyhed-vh1-classic.png

Vh1 Classic

26. sept. 2013 - Vh1 Classic

- Mere musik på vej til Viasats kunder

På tirsdag lancerer Viasat en ny musikkanal - VH1 Classic - til kunder på både parabol og IPTV. VH1 Classic sender alle ugens dage fra kl. 21 til 05 og sørger for at vække musikminderne til live med masser af populære ørehængere fra 1960’erne til 1990’erne.

Musik fylder meget i de fleste menneskers liv. Nu sikrer Viasat, at endnu mere sød musik kan strømme ud af tv’et - hvad enten man har brug for danserytmer til festen eller underlægningsmusik til en hyggeaften med vennerne.

Viasat tilbyder i forvejen tre stærke musikkanaler: MTV, MTV Hits og VH1. Og fra tirsdag øges tilbuddet med VH1 Classic, der helliger sig nostalgien, både når det gælder musik og programvalg. Kanalen henvender sig primært til seere mellem 20 og 45 år og dækker musik fra 1960’erne til 1990’erne med ikoner som Elvis, Jackson 5, Beatles, U2, Madonna, Queen, David Bowie, ABBA, Spice Girls og Bruce Springsteen.

I løbet af ugen præsenterer kanalen forskellige temaer, f.eks. ”Boogie Wonderland”, som hver fredag aften skruer tiden tilbage til 70’erne, ”The Rock Show” for alle dem, der elsker trommer og tråd, og ”We are the 80s” med årtiets største hits og bredeste skulderpuder!

VH1 Classic går i luften kl. 21 og sender hele aftenen og natten frem til kl. 05.

Viasats parabolkunder med abonnement på pakkerne ”Børn & Musik”, ”ViasatMellem” eller ”ViasatTotal” får adgang til VH1 Classic fra tirsdag d. 1. oktober. Fra samme dag vil kanalen desuden være tilgængelig for kunder med en Viasatpakke hos Waoo!.

dk4.jpg

dk4 hos Viasat

28. maj. 2013 - dk4

- dk4 hos Viasat

Fra starten af juni bliver den populære kanal dk4 tilgængelig for Viasats kunder.
Dansk indhold er populært – også for Viasats kunder. Derfor har Viasat indgået en aftale med dk4, så kanalen bliver en del af underholdningstilbuddet fra d. 4. juni til Viasats parabolkunder og Viasat-kunder hos Waoo.

Mere end 80 % af programmerne på dk4 er danske og dækker et bredt udvalg af genrer som jagtprogrammer, mad, camping, lystfiskeri, nyt fra den danske teaterscene og andet indhold, der værner om den danske kulturarv.

Lidt fakta om kanalen dk4 og kanalens placering hos Viasat:

 • Sender bl.a. den danske basketball-liga for herrer, udvalgte kampe fra NBA samt speedway-VM.
 • Kanalen er i luften 24 timer i døgnet.
 • dk4 er med i pakken Underholdning & Nyheder på Viasat parabol (DTH) og hos Waoo!
 • Viasat sender kanalen i SD.
 • HD-bokse: Kanalplads 66.
 • Øvrige bokse: Kanalplads 47.

tv2-fri.jpg

TV2 fri

5. maj 2013 - TV2 fri

- Danmarks første fritids og friluftskanal

- med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv.

TV2 Fri lanceres 5. maj 2013, hvor du som Viasat Parabol-tv kunde med abonnement på "Underholdning & Nyheder" også får adgang til denne nye og spændende tv-kanal.

TV 2 Fri bliver automatisk del af din tv-pakke og vil være tilgængelig på dit tv fra 5. maj. Hvis du har lavet en favoritliste, skal du dog huske at opdatere den for at få ændringerne med.

Dagligt live-tv fra Frihuset

Kanalens flagskib bliver den daglige live-udsendelse fra Frihuset, der ligger i et smukt område ned til Bramsnæs Vig på Nordvestsjælland. Huset er omgivet af bakker, luft og natur, og overalt på grunden kan man kigge ud over det glitrende hav. Stemningen i TV 2 Fris nye hus indkredser alt det, TV 2 Fri handler om, og herfra vil FRIHUSETs værter dagligt byde på ideer til aktiviteter, der passer til årstiden, lave mad og give tips til alt fra vejr, have og husdyr til gør-det-selv-projekter.

TV 2 Fri har netop sat navne på alle de seks engagerede værter, som vil guide seerne gennem de mange aktiviteter, som foregår i og omkring FRIHUSET. Det bliver den kendte vejrvært Cecilie Hother, tv-vært og tilrettelægger Thomas Uhrskov, biolog og tv-vært Flemming Rune, skuespiller, tv-vært og handyman Peter Rygaard, lærer og passioneret friluftsmenneske Lene Beier samt anlægsgartner Elizabeth Anderson.

Flere danske programmer

TV 2 Fri byder også på andre danske programmer, f.eks. madprogrammerne ”Moderne Mammas” og ”Danmarks Bedste Livret”, et nyt program om lystfiskeri med Peter Tanev og ”Mit Danmark”, hvor Troels Kløvedal sejler med Nordkaperen rundt i Danmark og fortæller spændende dansk kulturhistorie.

Ambitionen er også på sigt at samle seerne uden for skærmen til markeder, torvedage og andre fælles oplevelser. Hertil kommer en række udenlandske kvalitetsprogrammer, f.eks. det kendte ”River Cottage”, boligprogrammet ”Amazing Spaces” og haveprogrammer som ”The Chelsea Flower Show” og ”Gardener’s World”.

tv3-sport-pl.jpg

TV3 SPORT PREMIER LEAGUE

20. maj 2013 - TV3 SPORT PREMIER LEAGUE

TV3 SPORT PREMIER LEAGUE

TV3 SPORT PREMIER LEAGUE og TV3 SPORT PREMIER LEAGUE HD ophører med at sende pr. 20. maj 2013.

Fra den kommende sæson kan Premier League følges live på TV3+ og TV3 SPORT 2, og i sommerpausen er der masser af nyheder om engelsk fodbold på Sky Sports News HD, som er tilgængelig for kunder med Sportspakken og ViasatHD

mtv-live-hd.jpg

MTV Live HD

1. maj 2013 - MTV Live HD

Vi siger farvel til MTV Live HD

Fra 1. maj 2013 er MTV Live HD ikke længere en del af Viasats kanaludbud via parabol og IPTV.

Fra januar 2013 har Viasats kunder kunne se den populære kanal MTV Hits, der sammen med MTV, VH1 og vores radiokanaler fortsat giver vores kunder et bredt udbud af musik.

tv3-hd.jpg

TV3 HD

5. marts 2013 - TV3 HD

TV3 - nu i knivskarp HD

Tirsdag d. 5. marts går TV3 HD i luften med et bredt udvalg af indhold produceret i knivskarp High Definition, heriblandt de populære realityserier ’Divaer i junglen’ og ’Familien fra Bryggen’. Senere på året vil en række helt nye TV3-programmer som f.eks. ’Køkkenkrisen’, ’7 dages sex’ og ’Big Business’ samt sæson 2 af ’Tattoo Salonen’ ligeledes blive vist i HD.

Også filmentusiaster kan se frem til en endnu skarpere oplevelse foran fladskærmen, når TV3 HD blænder op for stribevis af flotte HD-film. Allerede i den første weekend vises den hårrejsende gyser ’Devil’ og action-thrilleren ’Salt’ med Angelina Jolie. Øvrige HD-filmtitler på kanalen inkluderer ’The Karate Kid’, ’Eat Pray Love’, ’The Warrior's Way’, ’Resident Evil: Afterlife’, ’The Social Network’ og mange flere.

Programfladen på TV3 HD er identisk med TV3, men takket være sendeformatet 1080i vil seerne opleve et markant skarpere billede på HD-kanalen - også på de programmer, som opskaleres fra standardformat.

TV3 HD er i første omgang tilgængelig for Viasats parabolkunder og kunder hos Waoo! med ViasatHD-pakken samt via kabel-tv hos YouSee.

På Viasats HD-boks finder du TV3 HD på kanalplads nr. 60.

dr-ultra.jpg

DR Ultra

4. marts 2013 - DR Ultra

DR Ultra – den nye kanal til store børn

DR Ultra er endnu en ny og underholdende tv-kanal hos Viasat, der erstatter DR Update. Danmarks Radio har valgt at lukke DR Update den 4. marts 2013. DR Ultra er placeret i Viasats Børn & Musik pakke og har kanalplads 53.

DR Ultra er de store børns helt egen kanal.  På Ultra er der fokus på viden, nyheder og comedy, involverer her og nu, og er i sync med børnene og deres verden. Ultra er et sted hvor der er plads til børnenes egne ideer, humor, idoler, problemer, drømme og ord. Ultra er en kanal der er ligeså udfordrende som børnene selv.

Ultra er fyldt med nye programmer til de store børn. På UltraNyt er det rigtige nyheder formidlet til børn, I Ultrahuset er den eneste regel, at ”vi hjælper hinanden”, og i Kvit eller dobbelt er det sejt at være klog. Og så er alle de kendte børneprogrammer til store børn naturligvis allerede flyttet med over på Ultra.

Du finder mere information på DR Ultras hjemmeside - klik her!