Logout

Mere og bedre tv med mpeg4

VI ÆNDRER TV-SIGNALER D. 16 OG 17. APRIL

Vi arbejder hele tiden på at give dig de bedste tv-oplevelser, og derfor omlægger vi vores tv-signaler, så vi fremover tilbyder alle vores kunder et bedre billedformat.

Ændringerne sker den 16.-17. april 2018. I de to dage kan du derfor opleve ændringer på dine kanaler. Her kan du se, hvad der kan ændre sig, og hvad du kan gøre, hvis du oplever problemer.

Nogle kanaler får nye kanalpladser

Nogle tv-kanaler kan flytte plads. De forsvinder ikke, men du skal finde dem på en ny kanalplads.

Se en oversigt over nye kanalpladser >>

Din favoritliste kan ændre sig

Hvis du har lavet en favoritliste kan du opleve, at nogle kanaler i listen kan være forsvundet. Du tilføjer dem igen ved at lave en ny favoritliste.

Se her hvordan >>

Oplever du udfald på dit tv-signal?

Oplever du, mod forventning, udfald i dit tv-signal, vil du i de fleste tilfælde selv kunne afhjælpe det. Tag strømmen til din tv-boks, vent 15 sekunder og start din tv-boks igen.

Har du stadig udfald, så klik her >>

HAR DU EN SD-BOKS

Ændringerne har især stor betydning for dig, der i dag fortsat har en SD-boks. For at kunne se dine tv-kanaler fremover kræver det, at du skifter din SD-boks ud med enten en HD-boks eller en UHD-boks, der understøtter formatet MPEG4, som alle tv-kanaler nu er skiftet over til og sendes i.

FÅ EN NY HD-BOKS FOR 0 KR.

Alle Viasat privatkunder med en SD-boks er siden 2017 løbende blevet kontaktet direkte og har mulighed for at bestille en HD-boks til 0 kr. og kun betale forsendelsen. Har du endnu ikke bestilt en ny tv-boks kan du gøre det ved at kontakte Kundeservice på 77 401 685. Et skift fra en SD-boks til en HD-boks ændrer ikke ved abonnementsprisen.

HD-BOKSEN GIVER DIG ENDNU BEDRE TV

Mange af de mest populære kanaler sender allerede i HD og med en HD-boks får du glæde af knivskarp billedkvalitet. Samtidig kan du tænde for to ekstra kanaler, som kun sendes i HD – DR3 og NRK1. Boksen er nem at bruge og indstiller selv kanaler. Og så får du en programguide, som giver dig bedre overblik over, hvad der sendes lige nu. Slutter du boksen til internettet kan du desuden leje film, se internationale nyhedskanaler og se eller gense masser af tv-udsendelser i tv-arkivet.

Har jeg en SD-boks?

Er du i tvivl om du har en SD-boks, kan du finde en oversigt her. Står der ”standard-boks” ud for din tv-boks på oversigten, så er boksen en SD-boks.

Jeg har også andre tv-bokse, hvad gør jeg?

Hvis du har en kombination af både SD-bokse og nyere tv-bokse som fx HD-bokse og UHD-bokse, så vil ændringen kun få betydning for det/de tv, der er tilsluttet en SD-boks.

Hvilke kanaler forsvinder fra min SD-boks?

Du kan finde en oversigt over de kanaler der skifter format og derfor ikke kan vises med en SD-boks, her.

Hvilken HD-boks får jeg for 0 kr.?

Du modtager enten en Samsung SMT-S5140 eller en Pace 3000 afhængig af hvad vi har på lager på din bestillingsdag. Boksene er vist nedenfor.

HD-boksen giver dig endnu bedre tv

  • Tv i HD: Suveræn billedkvalitet
  • Nemt og hurtigt at skifte kanaler
  • To ekstra kanaler: DR3 og NRK1
  • Du slipper for at indstille kanaler - det klarer boksen selv
  • Overblik med den elektroniske programguide
  • Slut boksen til internettet og lej film, se internationale nyhedskanaler, og se eller gense udsendelser i tv-arkivet
  • Har du Viaplay, kan du se serier og film herfra via HD-boksen