Logout

NHK World - internationale nyheder fra Japan

NHK World hos Viasat - internationale nyheder med japanske briller

NHK World er Japans internationale nyhedstjeneste, som sigter mod det oversøiske marked og sender via bade satellit og kabel over hele verden. Kanalen har hovedsæde i Tokyo men retter sig mod hele verden på samme måde som f.eks. CNN og BBC World News.

NHK Newsline er NHK Worlds aktuelle nyhedsprogram med opdateringer hver time. Her dækkes såvel international nyheder og business-nyheder som lokalt vejr. 

Se med på NHK World, når kanalen blænder op for shows som Cool Japan, hvor de aspekter af japansk tradition og kultur, som vi vesterlænsinge anser for ”cool” – og som er ganske hverdagsagtige for den indfødte japaner – gennemgås med en frisk og informativ tone. Eller bliv klogere på japansk music med J-Melo, et music-program som stiller skarpt på den aktuelle udvikling i japansk music indenfor et bredt spectrum af genrer – pop, rock, jazz, og klassisk.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder nyhedskanaler fra hele verden, så du kan få forskellige perspektiver på de aktuelle nyheder fra ind- og udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til et bredt spektrum af nyheds-tv.

Al-Jazeera International

AlJazeera hos Viasat - internationale nyheder med mellemøstligt fokus

Al-Jazeera International er en engelsksproget nyheds kanal, som giver dig nyheder, dokumentar og dybdeborende reportager fra Mellemøsten, Asien og resten af verden. 

Euronews

Euronews hos Viasat

Euronews præsenterer nyheder fra hele verden set med europæiske øjne. Kanalen sender på flere sprog og kan ses via satellit i det meste af verden. Opdaterede nyheder hver halve time.

BBC World News

BBC World News hos Viasat

Med BBC World News får du de seneste internationale nyheder i høj kvalitet, et bredt udvalg af reportage og dokumentar, og dybdegående gennemgange af de dagsaktuelle nyhedshistorier.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service