Viasat i Danmark


Viasat er et tv-distributionsselskab. Vi distribuerer alle de bedste danske og udenlandske tv-kanaler for i sidste ende at levere den bedste underholdning til dig. Det gør vi på mange forskellige platforme: vi sammensætter vores egne tv-pakker og udbyder via vores egen parabolplatform. Derudover sælger vi tv-kanaler via andre tv-udbydere på andre distributionsplatforme som eksempelvis kabel, bredbånd og via lokale antenneforeninger. Hertil kommer salg af rettigheder til at vise udvalgte kanaler i offentlige fora – det gælder typisk TV3-kanalerne, hvor de store sportsbegivenheder som Champions League, Premier League, Formel 1 og NFL vises.

Viasat er en del af Nordic Entertainment Group


Viasat ejes af den internationale mediekoncern Nordic Entertainment Group. Nordic Entertainment Group har aktiviteter indenfor reklamefinansierede tv-kanaler, betalings-tv, radio og produktionsvirksomhed. I Skandinavien er Nordic Entertainment Group den største operatør inden for reklamefinansieret tv og betalings-tv. Du kan læse mere om Nordic Entertainment Group her.

Viaplay


Viaplay er Nordic Entertainment Group’s streamingtjeneste og Nordens førende udbyder af online underholdning i form af serier, film, sport og børneunderholdning.

Offentlig visning


I Danmark sælger Viasat rettighederne til offentlig visning. Dvs., at vi sørger for at indgå aftaler med cafeer, barer, biografer og andre aktører, der ønsker at vise indhold fra de kanaler, som vi varetager kanalsalget for. Det kan du læse mere om her.

Social ansvarlighed (CSR)