Logout

Parabolantenne fra Viasat

Viasat - TV Via parabol

Når du køber en tv-pakke fra Viasat får du tv-signalet direkte og ukomprimeret ned til dit fjernsyn via en parabolmodtager fra vores satellit. Når du køber en af vores standardpakker får du alt det nødvendige udstyr med i prisen – en mini-parabol, en tv-boks, tv-kort, stik og kabler. 

Parabolantennen monteres udenpå huset. Hvis du bor i boligforening eller etageejendom er det vigtigt, at du undersøger om du må sætte antenneudstyr op på boligen.

triax-parabol-2016.png

Parabol fra Viasat

Viasats parabolantenne

For os er det vigtigt at du som kunde har krystalklart billede og meget stabilt signal. Hos Viasat har vi valgt en mini-parabol af høj kvalitet fra den førende danske producent Triax som vi mener bedst balancerer signalkvalitet, holdbarhed og størrelse

Opsætning af parabol

Når du køber en af vores standardpakker får du alt det nødvendige udstyr med i prisen og vi kommer naturligvis og sætter det hele op helt gratis.

En installationspakke indeholder mini-parabol, LNB hoved, 25m kabel, vægbeslag samt skruer til opsætning.

p3_kort_stort_low.jpg

Tv-kort information

Vær opmærksom på at tv-kortet altid skal være indsat i tv-boksen / kortlæseren.

Kortet er Viasats ejendom og skal ved opsigelse altid returneres til Viasat.

Er dit tv-kort bortkommet eller beskadiget skal du kontakte vores kundeservice på telefon 45 100 100

Få digital parabol og de mest populære kanaler med Viasat

Bestil Viasat Total, og få den komplette tv-løsning med en digital parabol. Med en digital parabol fra Viasat, har du mulighed for at se digitalt tv nu og i fremtiden.

Med Total-pakken får du mere end 60 af de mest populære danske og internationale tv-kanaler. Hele familien kan blive underholdt af kanalerne i Viasats totalpakke, som blandt andet indeholder nyheder, dokumentarer, tv for børn, sport og film.

Med en digital parabol har du en fremtidssikret tv-løsning. Oplev hvordan film og serier bliver levende med knivskarp HD kvalitet. Når du bestiller en digital parabol, får du blandt andet søsterkanalerne TV3, TV3+ og TV3 Puls som standard.

Underholdende film til hele familien

Se danske og internationale sportsbegivenheder i absolut verdensklasse

Se det prestigefyldte Formel 1 løb hvor verdens bedste Formel 1 kørere manøvrerer topmoderne racerbiler gennem skarpe sving og dristige overhalinger.

Viasat Total underholder også de mindste i familien. Forkæl børnene med deres yndlingsbørneprogrammer. Du får blandt andet Cartoon Network, Disney Channel, Nickelodeon, DR Ramasjang og mange flere børnekanaler.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100

Skift til Viasat - Læs mere her


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

Med parabol-TV fra Viasat får du

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service