Logout

Sport er ikke bare sport

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder. Hos os kommer du i selskab med alle sportens stjerner – og tættere på end nogensinde i superskarp digital eller HD-kvalitet!

Her er nogle af de største sportsbegivenheder på vores kanaler i denne uge – dem du ikke må gå glip af. Se hele tv-oversigten her.

Champions League: Real Madrid - Tottenham

Tirsdag 17. oktober kl. 20.00 på TV3+

Gruppespillet i giganternes turnering er i fuld gang. Kampen om Gruppe H skal spilles, når Real Madrid og Tottenham tørner sammen i 3. runde af gruppespillet. Begge ligger lunt i svinget med to sejre og en målscore på 6-1 hver. Kan Eriksen og co. gøre kål på de forsvarende Champions League-mestre? Tag med på europæisk eventyr, når vi blænder op for et brag af en kamp mellem Real Madrid og Tottenham live fra Bernabeu i Madrid.

 

 

Champions League: Benfica – Manchester United

Onsdag 18. oktober kl. 20.00 på TV3+

Gruppespillet i giganternes turnering er i fuld gang. Onsdag aften viser vi et brag af en kamp mellem Benfica og Manchester United i Gruppe A. Benfica er kommet forfærdeligt fra start med to nederlag og en øretæve på 5-0 ude mod Basel. Anderledes er det gået José Mourinhos tropper, der fører gruppen med to ud af to mulige sejre. De seneste to opgør mellem de to klubber er dog endt uafgjort, hvorfor Benfica måske kan se sit snit til at få point på hjemmebane. Tag med på europæisk eventyr, når vi blænder op for Benfica-Manchester United live fra Estádio da Luz i Portugal.

 

 

 

Alka Superliga: F.C. København – AGF

Søndag 22. oktober kl. 17.00 på TV3+

FC København og AGF mødes i 13. runde af Alka Superliga. Det bliver noget af en mundfuld for AGF, der ikke har formået at vinde over de forsvarende mestre siden 2009. De skal derfor diske op med noget helt særligt denne søndag aften, hvis de skal tage point med hjem til Aarhus. Der er dømt kamp mellem storbyerne - København vs. Aarhus - når vi viser FCK-AGF live fra Telia Parken.

Formel 1: USA Grand Prix

Søndag 22. oktober kl. 20.00 på TV3+

Det er blevet tid til USAs Grand Prix i Formula One World Championship! Circuit of the Americas i Austin, Texas, der er 5.513 km lang, lægger asfalt til USAs Grand Prix. Mercedes sad tungt på ræset sidste år, da Lewis Hamilton kom først over stregen i sidste omgang, efterfulgt af Nico Rosberg. Tag med til USA nærmere bestemt Austin, Texas når vi blænder op for endnu et storslået ræs i dette års udgave af Formel 1.

 

TV3 SPORT 1 / HD

TV3 sport 1 hos Viasat

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, La Liga, Superligafodbold, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, NHL, speedway og badminton.

TV3 SPORT 2 / HD

Tv3 Sport 2 hos Viasat

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har international boksning, Serie A, dansk pokalfodbold, Bet25 Ligaen og NFL.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Alka Superliga og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

TV3+

TV3s søsterkanal med endnu mere underholdning og sport - TV3+ byder på store sportsbegivenheder, spændende underholdning som film, serier, familie programmer og meget mere.

Canal9

Canal 9 phos Viasat

CANAL9 er sport, underholdning, film og serier. Her får du endnu mere fra sportens verden – krydret med en perlerække af de bedste film, serier og dokumentarprogrammer.
 

eSportsTV

eSportsTV - det bedste fra gaming og esport

eSportsTV bringer mere end 2.000 live timer med det bedste eSport og gaming hvert år, og viser de førende eSports stjerner, dækker de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack.

Viasat Xtra

Viasat Xtra

Som Viasat parabol-tv kunde får du særlig adgang til en perlerække af Xtra sportsoplevelser. På Viasats Xtra-kanaler får du meget mere ud af netop din favorit sportsgren.

Viasat Golf

Viasat Golf

Det er muligt at få Viasat Golf hos en række forskellige tv-udbydere. Prisen afhænger blandt andet af typen af abonnement.

Bemærk: Viasat Golf er en tilkøbskanal og kræver et særskilt abonnement for Viasat parabol-tv kunder.

viaplay-device-picture-black.png

Viaplay

Viaplay - Hvor som helst og når som helst

Har du en tv-pakke fra Viasat, som giver adgang til indhold på Viaplay, så har du adgang til masser af underholdning.

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv. Og du bestemmer selv hvor og hvornår du vil underholdes.

Sport i tv

Med sport fra Viasat får du adgang til de største sportsbegivenheder i hele verden. Vi giver dig en intens vifte af sportsgrene i den absolutte verdensklasse. Kom tæt på nogle af verdens største sportsstjerner og følg dit yndlingshold.

Som kunde hos os får du adgang til alle topkampene, uanset hvilken sport du har lyst til at se i dit tv. Total-pakken giver blandt andet adgang til de største begivenheder indenfor fodbold, håndbold, tennis, badminton, motorsport, golf, boksning og meget mere.

Når du bestiller Total-pakken fra Viasat, får du over 10.000 timers live sport om året. Vi har alle de stærkeste rettigheder til de største sportsbegivenheder.

Få adgang til sport i dit TV

Kunne du tænke dig at få alt den bedste sport i dit tv? Bestil Total-pakken og få adgang til en masse sport. Vi har mange stærke og eksklusive rettigheder til store sportsbegivenheder. Få alt sport samlet i en suveræn tv-pakke hos os.

Hvad venter du på? Bestil en Total-pakke og se Fodbold, Håndbold, Formel 1, Australian Open, cykling, badminton og meget mere. Oplev verdensklasse underholdning på første række med Viasat Sport.

Bestil de bedste sportskanaler hos Viasat

promo-viasat-extra-sub.png

Viasat xtra

Få adgang til fodbold, det bedste sport og topunderholdning med Total-pakken.
 

Hos Viasat kan du zappe direkte fra fodbold fra Premier League henover det bedste Tennis og golf til Formel 1 - alt sammen i en tv-pakke sammen med alt slags underholdning.