Logout

Sport er ikke bare sport

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder. Hos os kommer du i selskab med alle sportens stjerner – og tættere på end nogensinde i superskarp digital eller HD-kvalitet!

Her er nogle af de største sportsbegivenheder på vores kanaler i denne uge – dem du ikke må gå glip af. Se hele tv-oversigten her.

Formel 1: Storbritanniens Grand Prix

Søndag 8. juli kl. 13.00 på TV3+

Motorsportens kongeklasse er nået til sæsonens tiende afdeling af Formel 1-verdensmesterskabet. Kevin Magnussen og feltets resterende kørere gæster i weekenden den 5. juli - 8. juli 2018 Silverstone Circuit i England. Her venter 52 omganges race på den legendariske bane. Det var sidste år Lewis Hamilton, der vandt løbet på Silverstone. Skal vi have endnu en intens kamp blandt de to mercedes-kørere, eller kan Ferrari, Red Bull eller måske et helt fjerde hold blande sig i topstriden? Der er racerløb i absolut topklasse, når Kevin Magnussen og co. ruller ud til søndagens grandprix.          

Porsche SuperCup: Storbritanniens Grand Prix

Søndag 8. juli kl. 12.35 på TV3 Sport

Porsche Super Cup følger Formel 1 rundt til Grand Prix'erne og køres derfor også på Silverstone i England i weekenden 5.-8. juli. I Porsche Super Cup køres der i identiske udgaver af den ikoniske Porsche 911 GT3, og her kan du blandt andet opleve danske Mikkel O. Pedersen i aktion.         

Dart: U.S Masters

Torsdag - Lørdag på TV3 Sport​

PDC World Series of Darts vender tilbage til Las Vegas i 2018, hvor Mandalay Bay Hotel & Casino er vært. Der er præcision og skarpe pile på programmet, når vi sender Dart fra fascinerende Las Vegas, der løber af stablen i dagene den 5.-7. juli.

 

 

Tennis: Wimbledon

Mandag – søndag på TV3 Sport og TV3 MAX

Der er tennis i verdensklasse på programmet, når vi sender den traditionsrige Grand Slam-turnering Wimbledon, der spilles fra den 2.-15. juli på The All England Lawn Tennis and Croquet Club i London. Den første turnering fandt sted i 1877 og blev overværet af blot et par hundrede tilskuere. I dag er Wimbledon den mest populære og mest prestigefyldte tennisturnering i verden. Turneringen tiltrækker hvert år over en halv million besøgende og millioner af tv-seere, og med de tennisstjerner, der udgør deltagerlisten, er der bestemt ikke noget at sige til det. Alle verdensstjerner ser frem til turneringen, og sidste år stod Garbine Murguruza og Roger Federer som vinderne af de store pokaler. Danske Caroline Wozniacki stiller igen til start i det stærke felt.

 

TV3 SPORT

TV3 Sport har fokus på de brede sportsgrene, nationalt såvel som internationalt. Her findes også rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer i verden, altid dækket og kommenteret af kompetente værter, kommentatorer og eksperter. 

TV3+

TV3s søsterkanal med endnu mere underholdning og sport - TV3+ byder på store sportsbegivenheder, spændende underholdning som film, serier, familie programmer og meget mere.

TV3 MAX

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Alka Superliga og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

Canal9

CANAL9 er sport, underholdning, film og serier. Her får du endnu mere fra sportens verden – krydret med en perlerække af de bedste film, serier og dokumentarprogrammer.
 

eSportsTV

eSportsTV - det bedste fra gaming og esport

eSportsTV bringer mere end 2.000 live timer med det bedste eSport og gaming hvert år, og viser de førende eSports stjerner, dækker de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack.

Viasat Xtra

Viasat Xtra

Som Viasat parabol-tv kunde får du særlig adgang til en perlerække af Xtra sportsoplevelser. På Viasats Xtra-kanaler får du meget mere ud af netop din favorit sportsgren.

Viasat Golf

Viasat Golf

Det er muligt at få Viasat Golf hos en række forskellige tv-udbydere. Prisen afhænger blandt andet af typen af abonnement.

Bemærk: Viasat Golf er en tilkøbskanal og kræver et særskilt abonnement for Viasat parabol-tv kunder.

viaplay-device-picture-black.png

Viaplay

Viaplay - Hvor som helst og når som helst

Har du en tv-pakke fra Viasat, som giver adgang til indhold på Viaplay, så har du adgang til masser af underholdning.

Afhængig af tv-pakke kan du se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv. Og du bestemmer selv hvor og hvornår du vil underholdes.

Sport i tv

Med sport fra Viasat får du adgang til de største sportsbegivenheder i hele verden. Vi giver dig en intens vifte af sportsgrene i den absolutte verdensklasse. Kom tæt på nogle af verdens største sportsstjerner og følg dit yndlingshold.

Som kunde hos os får du adgang til alle topkampene, uanset hvilken sport du har lyst til at se i dit tv. Total-pakken giver blandt andet adgang til de største begivenheder indenfor fodbold, håndbold, tennis, badminton, motorsport, golf, boksning og meget mere.

Når du bestiller Total-pakken fra Viasat, får du over 10.000 timers live sport om året. Vi har alle de stærkeste rettigheder til de største sportsbegivenheder.

Få adgang til sport i dit TV

Kunne du tænke dig at få alt den bedste sport i dit tv? Bestil Total-pakken og få adgang til en masse sport. Vi har mange stærke og eksklusive rettigheder til store sportsbegivenheder. Få alt sport samlet i en suveræn tv-pakke hos os.

Hvad venter du på? Bestil en Total-pakke og se Fodbold, Håndbold, Formel 1, Australian Open, cykling, badminton og meget mere. Oplev verdensklasse underholdning på første række med Viasat Sport.

Bestil de bedste sportskanaler hos Viasat

promo-viasat-extra-sub.png

Viasat xtra

Få adgang til fodbold, det bedste sport og topunderholdning med Total-pakken.
 

Hos Viasat kan du zappe direkte fra fodbold fra Premier League henover det bedste Tennis og golf til Formel 1 - alt sammen i en tv-pakke sammen med alt slags underholdning.