Vill du få hjälp med din beställning?
Ring 010-19 99 900

I dagligstuen, på farten, eller dagen derpå

Hos Viasat har du adgang til de største sportsbegivenheder

Fodbold


På Viasats kanaler og Viaplay får du alt det bedste fra fodboldverdenens største scener. Nationalt har vi kampe fra 3F Superligaen, Sydbank Pokalen og alle kampe fra NordicBet Ligaen, mens vi internationalt har rettigheder til verdens fineste klubturnering, Champions League, samt de største ligaer som tæller Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Æresdivisionen og en række mindre prominente turneringer.

Kvindefodbold har ligeledes en stor plads, hvor du kan opleve det bedste fra Frauen-Bundesliga, FA Women's Super League, Ligue 1 Feminine og Champions League. Desuden har vi sikret os rettighederne til EM 2020, som blandt andet skal foregå på dansk jord. Du kan se alle kampene fra sommerens europamesterskab på Viaplay, og visse kampe på vores kanaler.

Motorsport


Motorsport er i stor fokus hos Viasat. Den fornemste klasse, Formel 1, får den største opmærksomhed, og du kan opleve alt fra træningerne, kvalifikationerne og Grand Prix’erne til kåringen af den nye verdensmester.

De unge drenge, der sigter mod Formel 1, konkurrerer i Formel 2 og Formel 3, som du ligeledes kan følge på vores kanaler.

De øvrige motorsportsrettigheder tæller Porsche Super Cup, amerikanske NASCAR og IndyCar Series, australske Supercars Championship, og er man mere til race på to hjul har vi kvalifikationer og Grand Prix’er fra verdensmesterskaberne i Speedway og MotoGP samt underklasserne Moto2 og Moto3.

Amerikansk fodbold


National Football League, NFL, er blevet vældig populært i Danmark, og du kan opleve alle de flotteste touchdowns, hårdeste hits og vildeste plays på TV3 kanalerne og Viaplay.

I den ordinære sæson, som løber fra begyndelsen af september til slutningen af december, kan du se fem kampe om ugen på tv, og 2 ekstra på Viasat Live og Viaplay. Du får alle 10 Playoff-kampe live, og så sender vi naturligvis alt fra verdens største endags sportsbegivenhed, Super Bowl.

I løbet af sæsonen vil vores kompetente eksperter på ugentlig basis tage dig igennem alt det aktuelle fra amerikansk fodbold i magasinprogrammet, Tre Mand og en Football.

Golf


V sport golf har eksklusive rettigheder til golfsportens Majors – Ryder Cup – World Golf Championships - og hele Europatouren og LPGA Touren. Så uanset om du er til Tiger Woods, Rory McIlroy og de andre store stjerner – eller hellere vil følge de lokale helte – så er der masser af muligheder. På Viasat Golf kan du både følge de danske spillere og verdens bedste.

Golfsportens fire største mesterskaber er de såkaldte Majors. The Open Championship, US Open og US PGA Championship vises direkte på V sport golf (Masters vises på TV3Sport). På V sport golf kan man også følge alle fire World Golf Championships og selvfølgelig den helt store dyst – Ryder Cup.

Der er otte danske spillere, der i 2020 har kvalificeret sig til herrernes European Tour, og vi følger dem i alle de minimum 45 turneringer, som udgør den nye sæson. De to bedste danske kvinder spiller på LPGA, og her var de begge meget tæt på en sejr i den forgange sæson. Måske kommer det store gennembrud i 2020. V sport golf sender også her hele sæsonen.

Håndbold


Håndbold har en central plads på TV3 Sports kanaler. Du kan opleve håndbold i topklasse fra verdens fineste klubturneringer, EHF Champions League og EHF Cuppen, hvor de bedste mandskaber på både kvinde og herresiden udfolder deres kvaliteter i kampen om at blive kronet som Europas bedste klubhold.
Verdens bedste mandlige håndbold-liga, Bundesligaen, er ligeledes på programmet såvel som den tyske pokalturnering, DHB Pokal, og her kan du blandt andet se en masse danske topspillere i aktion på ugentlig basis.

Ishockey


Hos Viasat kan du også følge med i ishockey. Du kan opleve et hav af kampe fra den bedste nordamerikanske ishockeyliga, National Hockey League, der i øvrigt regnes for at være den stærkeste ishockeyliga i verden.

Der er seks danskere repræsenteret på seks forskellige hold, så der er rig mulighed for at opleve dem i aktion.

Du kan se samtlige NHL kampe på Viaplay, og følge 7-10 på TV3 kanalerne om ugen. Som Viasat kunder misser du heller ikke playoff-kampene, da vi viser alt fra grundspillet til Stanley Cup-finaleserien.

Fighting


På Viasats platforme får du det bedste fra kampsportens forunderlige verden. Vi blender op for de største scener rundt om i verden, med mega-stjerner som: Conor McGregor, Jon Jones, Mark O. Madsen, Tyson Fury og Anthony Joshua.

Gå ikke glip af det mest intense som sportsverdenen byder på, når udøverne står ansigt til ansigt, og æren samt millioner af dollars står på spil. Let’s get ready to rumble!

Og meget mere

Ring til os    Åbningstider:

    Mandag - torsdag: 09:00-18:00

    Fredag: 09:00-17:00

    Lørdag, søndag og helligdage: 10:00-16:00

    24/12 og 31/12: Lukket

Bliv ringet op


Bestil online


Du kan ved få klik, selv bestille et Viasat abonnement.
Hvis der alligevel dukker spørgsmål op, er du altid velkommen til at ringe.