Logout

Alt det bedste sport hos Viasat

Hos Viasat har vi rettigheder til de største og mest populære sportsbegivenheder og kan derfor præsentere dig for kvalitetsindhold indenfor en lang række sportsdiscipliner.

promo-viasat-extra-sub.png

Viasat xtra

Som Viasat-kunde har du adgang til alt det bedste fra sportens verden. Uanset om du er vild med fodbold, håndbold, tennis, badminton, motorsport, golf, boksning eller noget helt andet, er der mange timers underholdning for dig i Sportspakken. Du får over 10.000 timers livesport om året hos Viasat, og i oversigten nedenfor kan du se, hvilke kanaler der dækker de forskellige begivenheder.

Mere sport med Viaplay

Hvis du har adgang til sport på Viaplay (f.eks. med Total-pakken), får du adgang til endnu flere kampe. Se Viaplays sportsoversigt her.

Det bedste sport på Viasats kanaler

Hent oversigten over sportsrettigheder på Viasats kanaler her.

Bemærk, at oversigten er vejledende og med forbehold for ændringer. For mere detaljeret information om specifikke begivenheder og sendetider henvises til tv-guiden.

promo-viasat-extra-sub.png

Viasat xtra

Få adgang til fodbold, det bedste sport og topunderholdning med Total-pakken.
 

Hos Viasat kan du zappe direkte fra fodbold fra Premier League henover det bedste Tennis og golf til Formel 1 - alt sammen i en tv-pakke sammen med alt slags underholdning.