Logout

Viasat er fodboldens hjemmebane

På Viasats tv-kanaler får du både de fleste og bedste kampe – dækket af de mest kompetente kommentatorer i ekstremt veltilrettelagte programmer. Så enkelt er det.

Med en Total-pakke fra Viasat får du samtidig adgang til alt det bedste fodbold via din computer, tablet eller mobil, så du aldrig misser en af de mange spændende kampe.

ronaldo.jpg

Der er ingen grund til at gå glip af verdens bedste fodboldkamp i dit tv. Hvis du gerne vil se fodboldens største stjerner levere verdensklasse underholdning, så er du kun få klik væk fra verdens bedste fodboldkampe. Total-pakken er til dig der elsker sport. Uanset om du er til fodbold, håndbold, tennis, motorsport, golf, boksning eller noget helt andet.

Du kan se fodboldkampe fra:

UEFA Champions League, Premier League, Superligaen, Nordic Bet Liga, UEFA Europa League, Sydbank Pokalen og andre topserier.

Med Viasat & Viaplay får du:

Superligaen, Nordic Bet Ligaen (1. division), DBU Pokalen, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League (England), Major League Soccer, DFB-Pokal (Tyskland).

 

 

Viasat Xtra tv-kanalerne

Viasat parabol-tv kunder får mere via Xtra-kanalerne og samtidig har adgang til nedenstående indhold på Viaplay.dk.

Champions League - Highlight

Hvis du er kæmpe Champions League-fan, kan du ikke ønske dig mere! Vi viser dig ALLE de store chancer og alle målene fra ALLE kampe - mens de sker. Du ser for eksempel en målchance fra en Real-Madrid-kamp, og umiddelbart efter klippes der til et mål fra en Shalke 04-kamp.

UEFA Champions League

Viasat giver dig ALLE kampene direkte – enten på TV3+, TV3 MAX eller på en af vores Xtra-kanaler, hvor vi sender fra 1-6 kampe i hver spillerunde. Kampene på de to førstnævnte kanaler vises desuden i HD på TV3+HD og TV3MAX HD.

Premier League

Som parabol-tv kunde hos Viasat får du endnu flere unikke oplevelser fra den engelske Premier League. På Viasat Xtra-kanalerne byder vi i løbet af sæsonen på over 30 live-kampe, når der spilles midtugerunder – kampe, som ikke bliver vist på TV3+ eller TV3MAX.

Se fodbold i TV – Få adgang til alle de største fodboldkampe

Du behøves ikke at gå glip af vigtige fodboldkampe igen. Vi har samlet alt det bedste sport i en ultimativ Total-pakke. Med Total-pakken kan du se de største fodboldkampe i knivskarp digital kvalitet.  Du får også ugens fodboldrunde præsenteret hver søndag af TV3+ Onside. Udover verdens bedste fodboldkampe, så får du også de seneste fodboldnyheder, analyser, interviews og resultater.

UEFA Champions League

Du kan se alle 125 Champions League kampe med Total-pakken. Du får direkte adgang til verdens største og mest prestigefulde turnering. Uanset hvilket fodboldhold du holder med i Champions League, så kan du følge fodboldmagien fra start til slut med Total-pakken.

Premier League

Premier League bliver af mange eksperter kaldt den bedste nationale fodboldliga. I Premier League spiller nogle af verdens bedste fodboldspillere, som garanterer et fodboldniveau i den absolutte verdensklasse.

Hvad venter du på? Se fodbold i dit TV!

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og giver dig et intens udvalg af verdensklasse sportsbegivenheder. Med en Total-pakke behøves du ikke længere gå glip af vigtige fodboldkampe.

Verdensklasse fodbold fra Viasat på de bedste sportskanaler