Logout

Viasat er fodboldens hjemmebane

På Viasats tv-kanaler får du både de fleste og bedste kampe – dækket af de mest kompetente kommentatorer i ekstremt veltilrettelagte programmer. Så enkelt er det.

Med en Total-pakke fra Viasat får du samtidig adgang til alt det bedste fodbold via din computer, tablet eller mobil, så du aldrig misser en af de mange spændende kampe.

sport-fodbold-2018.jpg

Der er ingen grund til at gå glip af verdens bedste fodboldkamp i dit tv. Hvis du gerne vil se fodboldens største stjerner levere verdensklasse underholdning, så er du kun få klik væk fra verdens bedste fodboldkampe. Total-pakken er til dig der elsker sport. Uanset om du er til fodbold, håndbold, tennis, motorsport, golf, boksning eller noget helt andet.

Du kan se fodboldkampe fra:

UEFA Champions League, Premier League, Superligaen, Nordic Bet Liga, UEFA Europa League, Sydbank Pokalen og andre topserier.

Med Viasat & Viaplay får du:

Superligaen, Nordic Bet Ligaen (1. division), Sydbank Pokalen, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League (England), Major League Soccer, Bundesliga, skotsk og belgisk liga.

 

 

Viasat Xtra tv-kanalerne

Viasat parabol-tv kunder får mere via Xtra-kanalerne og samtidig har adgang til nedenstående indhold på Viaplay.dk.

Champions League - Highlight

Hvis du er kæmpe Champions League-fan, kan du ikke ønske dig mere! Vi viser dig ALLE de store chancer og alle målene fra ALLE kampe - mens de sker. Du ser for eksempel en målchance fra en Real-Madrid-kamp, og umiddelbart efter klippes der til et mål fra en Shalke 04-kamp.

UEFA Champions League

Viasat giver dig ALLE kampene direkte – enten på TV3+, TV3 MAX eller på en af vores Xtra-kanaler, hvor vi sender fra 1-5 kampe i hver spillerunde. Kampene på de to førstnævnte kanaler vises desuden i HD på TV3+HD og TV3MAX HD.

Premier League

Som parabol-tv kunde hos Viasat får du endnu flere unikke oplevelser fra den engelske Premier League. 

Se fodbold i TV – Få adgang til alle de største fodboldkampe

Du behøves ikke at gå glip af vigtige fodboldkampe igen. Vi har samlet alt det bedste sport i en ultimativ Total-pakke. Med Total-pakken kan du se de største fodboldkampe i knivskarp digital kvalitet.  Du får også ugens fodboldrunde præsenteret hver søndag af TV3+ Onside. Udover verdens bedste fodboldkampe, så får du også de seneste fodboldnyheder, analyser, interviews og resultater.

UEFA Champions League

Du kan se alle Champions League kampe med Total-pakken. Du får direkte adgang til verdens største og mest prestigefulde turnering. Uanset hvilket fodboldhold du holder med i Champions League, så kan du følge fodboldmagien fra start til slut med Total-pakken.

Premier League

Premier League bliver af mange eksperter kaldt den bedste nationale fodboldliga. I Premier League spiller nogle af verdens bedste fodboldspillere, som garanterer et fodboldniveau i den absolutte verdensklasse.

Hvad venter du på? Se fodbold i dit TV!

Viasat har samlet de stærkeste sportsrettigheder og giver dig et intens udvalg af verdensklasse sportsbegivenheder. Med en Total-pakke behøves du ikke længere gå glip af vigtige fodboldkampe.

Verdensklasse fodbold fra Viasat på de bedste sportskanaler