Logout

Se Formel1 sæsonen hos Viasat & Viaplay

haas-formel1.jpg

Total-pakken fra Viasat

- tv-pakken med den bedste Formel 1-dækning

Viasat giver det bedste, mest underholdende Formel 1-program.

På vores mange kanaler er du sikker på at få alt action med fra løbet. 

Formel1 med Viasat & Viaplay

Du skal have den bedste tv-dækning, hvis du skal have den fulde Formel1-oplevelse. TV3+, TV3 SPORT og Viaplay vil hele sæsonen være på pletten under både træningssessions, kvalifikationskørsler og under selve Grand Prix'et, så du kan se det hele i dit fjernsyn. Følg samtidig med fra et af vores fem ekstra feeds på ekstra kanalerne eller Viaplay; F1 Pit Lane, Onboard Camera, Track Positioning, Timing eller Rolling Highlights. På den måde er der ikke et eneste Formula 1 highlight, du går glip af. Viasat giver dig mulighed for at følge med i Formel 1 i TV, som online streaming på Viaplay eller på din smartphone og tablet med Viaplays app.

Hos Viasat kan du se Formel 1 både i TV og med Viaplay. Det betyder at du både kan se Formel løb på TV, tablets, iPad, PC, Mac, smartphone og iPhone – eller en hvilken som helst anden enhed med adgang til nettet.

Hos Viasat kan du se Formel 1 både i TV og med Viaplay. Det betyder at du både kan se Formel løb på TV, tablets, iPad, PC, Mac, smartphone og iPhone – eller en hvilken som helst anden enhed med adgang til nettet.

Formel 1 skal ses live, så du kan mærke suset

Som Viasat parabol-tv kunde med Total-pakken, får du helt eksklusivt så meget fra Formel1, at du næsten kan lugte de brændte dæk og mærke spændingen, som om du selv kører med 300 k/timen. Det her skal prøves.

Med vores fulde og seriøse live-dækning af hele Formel 1 weekenden fra første træning til vinderen står på podiet, går du ikke glip af noget i ræset.

Fredage: 
Formel1-træninger på TV3 Sport

Lørdage: 
Formel1-træninger og -kvalifikationer på TV3 Sport

Søndage:
Formel1 Grand Prix på TV3+

 

Kom med i pitten eller se Onboard camera på Viasat Xtra

Viasat parabol-tv kunder får hele 5 Xtra-kanaler under hvert Formel1-løb. Du har også adgang til nedenstående indhold på Viaplay.dk. På den måde kan du få den fulde F1-oplevelse, når du ser Formel 1 hos Viasat.

Pit Lane Channel:

Den helt nye kanal giver dig som seer den fulde dækning af det, der sker i pitten under træning eller under løbet. Du oplever presset i Formel 1-pitten mens de kører Grand Prix’et og du får en helt unik og speciel udviklet grafik. Og samtidig er du sikret – via en del af skærmen – at du ikke misser noget, der sker på banen.

Driver Tracker Channel:

Her kan du holde styr på alle Formel 1-kørere. Du kan grafisk få et overblik over hele banen og se den aktuelle forskel mellem kørerne, så du kan følge din favoritkører indtil han er over målstregen.

Onboard Camera Channel:

Igen i denne sæson tilbyder vi alle mænds drøm. At sidde i driverseatet på en Formel 1 racer. Vi har monteret kameraer inde i bilerne – og følger løbet fra kørernes synsvinkel. På skærmen kan du se, hvilken kører “du er”. Grafisk vil du også kunne følge hastigheden og brug af “KERS” og “DRS” fra førersædet. Prøv det!

Timing Information Channel:

Hold dig ajour med alle data. Her får du den aktuelle stilling i løbet. Skærmen er ligeledes farvekodet, så du kan se den aktuelle status for hver F1-kører. Du får altså et 100% opdateret overblik over den øjeblikkelige stilling.

Highlights Channel:

Få alle højdepunkter og alt det du eventuelt er gået glip af. Det er her, du kan se de vilde overhalinger eller andre dramatiske øjeblikke i Formel 1.