Logout

Håndbold i tv

mikkel_hansen.jpg

Håndbold i tv

Savner du mere håndbold i tv’et? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder massevis af håndboldkampe i verdensklasse til alle håndbold-hungrende danskere. Du kan følge med i de danske håndboldligaer, Champions League, den tyske Handball-Bundesliga, og endda beachhåndbold. Derudover får du selvfølgelig også adgang til den bedste fodbold i verden, hårdtslående tennisturneringer, hæsblæsende motorsport og en masse andet sport på højeste niveau.

HÅNDBOLD: Live kvindehåndbold og herrehåndbold

Live håndbold i tv er en super intens og publikumsvenlig oplevelse, da det er fysisk, teknisk og hurtigt. Der scores mange mål, der er vilde nærkampe, og samtidig er det en enorm elegant sportsgren. Det bliver ikke meget smukkere, end når en fløjspiller svæver i luften og med forrygende håndledsteknik skruer bolden forbi målmanden og ind i nettet. Med Total-pakken kan du se kvinde- og herrehåndbold live i tv’et i super digital kvalitet.  

Håndbold fra Danmark i dit tv

Med Total-pakken kan du følge med i både Dame Håndbold Ligaen og Herre Håndbold Ligaen. Håndbold i Danmark har en utrolig høj kvalitet, og du er garanteret underholdning, når bl.a. Viborg HK, Ikast eller Randers HK kæmper om sejren i Dame Håndbold Ligaen. På herresiden får du alt det bedste fra KIF-Kolding København, Team Tvis Holstebro og alle de andre benhårde mandskaber.

Champions League Håndbold

Champions League er uden tvivl den mest prestigefulde klubturnering i verden. Alle klubhold drømmer om at vinde Champions League – det bliver simpelthen ikke større inden for håndbold. På tv er den store håndboldturnering meget seværdig, da der er mange følelser og ære involveret. Og nå ja, så er det jo de bedste håndboldhold i verden, som er med. Viasat har naturligvis sikret, at du kan se Champions League-håndbold i tv’et.

Den tyske DKB Handball-Bundesliga

Den tyske håndboldliga for herrer betragtes af mange som den stærkeste i verden, og du finder mange danske topspillere på utroligt stærke klubhold som SG Flensburg-Handewitt, HSV Hamburg og THW Kiel. Alene det er grund nok til at lade dig underholde af DKB Handball-Bundesliga i dit tv.

Du kan se håndboldkampe fra:

Dame Håndbold Ligaen

Herre Håndbold Ligaen

DKB Handball-Bundesliga (Tyskland, mænd)

EHF Champions League (kvinder)

EHF Champions League (mænd)

EM i beachhåndbold

Overbevist? Få håndbold i tv’et i dag!

Men Sports- og Total-pakken får du det bedste udvalg af håndbold og en perlerække af andre sportsbegivenheder på utrolig højt niveau.

Læs mere om Total-pakken

I vores tv-guide kan du i øvrigt altid se, hvilke sportsbegivenheder vi viser, og du kan søge specifikt på håndbold og se, om der er håndbold i tv i dag.