Logout

Se sport og serier på 6'eren hos Viasat

DeN BEDSTE SPORT OG DE FEDESTE SERIER

Fra nytår sker der nye og spændende ting – du får nemlig 6’eren med, hvis du har en pakke med sport hos Viasat. Det betyder først og fremmest, at du med 6’eren og de andre Viasat-kanaler får det fuldendte og komplette fodboldudbud med direkte fodbold fra de bedste ligaer i verden. Samtidig får du også meget mere action og comedy.

Se de bedste serier og sport på 6eren hos Viasat

Sport

6’eren sender live fra bl.a. Premier League, La Liga, Serie A, Europa League og udenlandske VM kvalifikationskampe. Samtidig præsenteres alle kampene med op- og nedtakt fra 6’erens værts- samt ekspertteam. Kommentatorholdet, der skal præsentere den store fodboldportefølje, er profiler som Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Morten Bruun. Så du kan roligt forvente mange aftener i særdeles godt selskab.

Action

Direkte fra Hollywood sender 6’eren hver dag masser af action med de allerstørste filmstjerner. Er du til høje brag og fart over feltet, kan du godt glæde dig til at se med, når 6’eren serverer de mest nervepirrende actionfilm til dit tv.

Comedy

På 6’eren er der også altid plads til et godt grin. Få trænet lattermusklerne med de mange sjove komedieserier som Two and a Half Men, The Neighbors og Rap fyr i L.A. 

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til håndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV3 SPORT

TV3 Sport har fokus på de brede sportsgrene, nationalt såvel som internationalt. Her findes også rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer i verden, altid dækket og kommenteret af kompetente værter, kommentatorer og eksperter. 

Canal9

Canal9

CANAL9 er sport, underholdning, film og serier. Her får du endnu mere fra sportens verden – krydret med en perlerække af de bedste film og serier.

TV3 MAX

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

Sådan kan du se med

6’eren bliver lagt sammen med Viasats andre sportskanaler, så kunder med adgang til TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2 også får adgang til 6’eren.

Kunne du også tænke dig at se med, når vi åbner op for 6’erens indhold hos Viasat?

Ring til Viasat kundeservice på 45 100 100 og bestil TOTAL-pakken.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service