Logout

Se sport på Canal 9 hos Viasat

Få topSPORT i tv med Canal 9 hos Viasat

Canal 9 er tv-kanalen for dig, der er vild med sport. Når Canal 9 sender sport kan du være sikker på at du bliver godt underholdt af skarpe eksperter og medrivende kommentatorer.

På Canal 9 finder du ekslusiv action og spænding fra UFC. Det vigtigste mål få Canal 9 er at underholde dig som tv-seer hvilket helt sikkert vil ske når du en sen aften ser med når benhårde og trænede kamphaner mødes i UFC. Uanset hvad du er til, kan du være sikker på at finde fed underholdning på Canal 9 hos Viasat.

Canal 9 udvælger kun det bedste og du får de bedste kampe fra superligaen og Europa League. Glæd dig til at blive underholdt med godt fjernsyn her

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til håndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

TV3 SPORT

TV3 Sport har fokus på de brede sportsgrene, nationalt såvel som internationalt. Her findes også rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer i verden, altid dækket og kommenteret af kompetente værter, kommentatorer og eksperter. 

TV3 MAX

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service