Logout

eSportsTV - det bedste fra gaming og esport

eSportstv - når du er vild med gaming

På esportsTV kan du se det bedste inden for eSport og online gaming. På kanalen viser vi hvert år mere end 1.500 timers live eSport og med adgang til over 2.000 arkivtimer. Vi viser gaming med de førende esports-stjerner og de professionelle esports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. 

Med esportsTV vil vi bringe den populære eSport ud til de mange fans verden over og vise alle andre, hvad denne sport kan byde på, når det er allerbedst. esportsTV er ikke kun for hardcore gamere – det er underholdning på højt plan.

Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.

esportstv viser populære esport turneringer fra hele verden

ESL Pro League sæson 6

12 ugers CS:GO spillerunder fra august til november, og der sendes både fra den europæiske og nord amerikanske liga.

Finaleweekend i december. ESL Pro League er en af de mest kendte CS:GO ligaer, og i år spilles der om en prize pool på 1.000.000$, som er den største nogensinde.

14 deltagende hold, og både Astralis og North deltager igen i år i den europæiske liga.

http://en.pro.eslgaming.com/csgo/proleague/

IEM Shanghai 27 til 30 july 2017

16 af de allerbedste Starcraft 2 spillere vil igen mødes i IEM Shanghai og kendt som The tournament of Champions. Det er den 34. gang der afholdes et IEM Starcraft 2 mesterskab, og der spilles om 25.000$, og WCS point.

http://en.intelextrememasters.com/season-12/shanghai/

The International 7 til 12 august 2017:

The International er tilbage, og for første gang uden de forsvarende mestre, da Wings Gaming er gået i opløsning. Det er 7. gang at Valve afholder deres DOTA 2 flagskibs turnering, og det bliver spændende at se om præmiepuljen på over 20 millioner USD, fra sidste år bliver slået.

Kan de 4 dobbelte major vindere OG, med danske ”NOtail” – Endelig få den helt store sejr til The International, eller slår formen fejl igen? Der er desuden dansk deltagelse på flere andre hold, Cr1t- på EG og MiseRy på Thunderbirds.

http://www.dota2.com/international/battlepass/

ESL One New York 16-17 september 2017:

8 af verdens bedste CS:GO hold, skal kæmpe i det legendariske Barclays Center, for at se hvem der kan tage pokalen med hjem fra New York. Kan SK Gaming fortsætte succesen fra ESL One Cologne?

http://en.esl-one.com/csgo/newyork-2017/

ESL One Hamburg 28-29 oktober 2017

ESL One Hamburg er den største europæiske DOTA 2 festival. Turneringen afholdes i den Barclaycard Arena, som har plads til 16000 mennesker, og det forventes at der bliver udsolgt, da det er de allerbedste hold, der vil indtage arenaen.

http://en.esl-one.com/dota2/hamburg-2017/

IEM Oakland 19-20 november 2017

IEM Oakland er et af de største CS:GO events. I år vil 12 af verdens bedste hold, heriblandt Astralis, SK Gaming og FaZe Clan kæmpe om titlen. IEM Oakland plejer at bringe noget helt specielt frem i de deltagene hold, og nogle af de bedste CS:GO kampe nogensinde er blevet spillet fra præcis denne turnering.

http://en.intelextrememasters.com/season-12/oakland/

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til damehåndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

TV3 SPORT 1 / HD

TV3 sport 1 hos Viasat

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, La Liga, Superligafodbold, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, NHL, speedway og badminton.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Alka Superliga og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

Bestil tv-pakker fra Viasat i dag!

I Viasats online shop kan du bestille din nye TV-pakke på få minutter - klik på den ønskede pakke og se hvor let det er!

Det allermest nødvendige med Basispakken fra Viasat  Det bedste sport, film og underholdning med Total-pakken fra Viasat

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service