Logout

eSportsTV - det bedste fra gaming og esport

eSportstv - når du er vild med gaming

På esportsTV kan du se det bedste inden for eSport og online gaming. På kanalen viser vi hvert år mere end 1.500 timers live eSport og med adgang til over 2.000 arkivtimer. Vi viser gaming med de førende esports-stjerner og de professionelle esports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. 

Med esportsTV vil vi bringe den populære eSport ud til de mange fans verden over og vise alle andre, hvad denne sport kan byde på, når det er allerbedst. esportsTV er ikke kun for hardcore gamere – det er underholdning på højt plan.

Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.

esportstv viser populære esport turneringer fra hele verden

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til damehåndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

TV3 SPORT 1 / HD

TV3 sport 1 hos Viasat

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, La Liga, Superligafodbold, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, NHL, speedway og badminton.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Alka Superliga, Bundesliga og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

Bestil tv-pakker fra Viasat i dag!

I Viasats online shop kan du bestille din nye TV-pakke på få minutter - klik på den ønskede pakke og se hvor let det er!

Det allermest nødvendige med Basispakken fra Viasat  Det bedste sport, film og underholdning med Total-pakken fra Viasat

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

Med parabol-TV fra Viasat får du

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
ViaPlay streaming service