Logout

Se de største sportsbegivenheder på TV 2 Sport

Toppen af sporten

På TV 2 Sport kan du følge med i alle de største sportsbegivenheder. Vær klar til alle de store slutrunder når de danske "jernhårde ladies" kæmper med i toppen af håndbold eller når vores danske fodbolddrenge tager kampen op om at komme til både EM og VM. Så skal du også huske at spænde cykelhjelmen så du er klar til når Touren, Giroen og Vueltaen ruller over skærmen.   

Med TV 2 Sport får du din tv-oversigt spækket med topunderholdning i form af de største sportsbegivenheder. Vi planlægger tv-programmet for dig, som er vild med sport i tv, og du kan være sikker på du altid finder et bredt udvalg af det bedste inden for håndbold, fodbold, cykling samt OL

TV 2 sport har alle de største sportsbegivenheder. Det er her du kan følge hele danmarks Mulle og hendes jernhårde ladies når de kæmper med om EM og VM trofæer samt titlen som verdens bedste håndboldhold. Følg med når Christian Eriksen forfølger drømmen fra 92' om et landshold i toppen af international fodbold. Det er også her du kan se med når Jakob Fuglsang, Lars Bak og Michael Valgreen prøver kræfter med Tour de France og andre store cykelløb.       

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til håndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV3 SPORT

TV3 Sport har fokus på de brede sportsgrene, nationalt såvel som internationalt. Her findes også rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer i verden, altid dækket og kommenteret af kompetente værter, kommentatorer og eksperter. 

TV3 MAX

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Superligaen og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

Få tv-oversigten spækket med store sportsbegivenheder - TV2 Sport hos Viasat