Logout

Tv3 Sport - Danmarks største sportskanal

Det får du på TV3 SPORT

På TV3 Sport kan du følge med Superligaen, Premier League og selvfølgelig verdens største fodboldturnering, Champions League. Desuden kan du også følge med i NFL på TV3 Sport.

Med TV3 Sport får du din tv-oversigt spækket med sport. Vi planlægger tv-programmet for dig, som er vild med sport i tv, så her finder du altid et bredt udvalg af sport hvori både fodbold, håndbold, ishockey, NFL og Formel 1 indgår.

På TV3 Sport kan du følge de andre danske superliga drenge. Du får også masser af internationale stjerner som Messi og Ronaldo når de løber på grønsværen i kampen om Champions League trofæet. Følg med når bla. Nikolaj Ehlers, Frederik Andersen og Oliver Bjørkstrand spiller med om verdens største sportstrofæ i NHL eller når Kevin Magnussen jagter point i Mortorsportens fineste klasse.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til håndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

TV3 MAX

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Superligaen og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

På TV3 SPORT får du den bedste og største blanding af danske og internationale sportsbegivenheder.