Logout

Viaplay Fighting - kampsport i høj kvalitet

DET FÅR DU MED VIAPLAY FIGHTING

Viaplay Fighting samler alt det bedste indenfor kampsport. Viaplay Fighting tilbyder mere end 150 kampe og mere end 500 timers live-streaming fra UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG og andre rettigheder i absolut topklasse.

Boksning og MMA

Det er udelukkende her, du får alle de store boksekampe med Patrick Nielsen, Micki Nielsen, Dennis Ceylan og de andre danske Nordic Fight Night-boksere samt de store kampe fra udlandet med blandt andre Wladimir Klitschko, Andre Ward og Tyson Fury.

Viaplay Fighting giver dig også alt det bedste MMA, og det er også her du kan følge UFC med blandt andre danske Nicolas Dalby og Damir Hadzovic.

Dokumentarer og magasiner

Udover alt det fede live-indhold får du med Viaplay Fighting også adgang til masser af fighting-dokumentarer og magasinprogrammer samt et sandt overflødighedshorn af legendariske kampe fra boksning og UFC.

Viaplay Fighting kan kun ses på Viaplay. Det betyder samtidig, at eksisterende live-udsendelser inden for kampsport ikke længere vises på TV3 Sport 2 og TV3+. I stedet produceres et magasinprogram om kampsport, som vises på TV3 Sport 2.

Pay Per View begivenheder købes separat og prissættes individuelt. Derfor kan vi ikke inkludere dem i vores pakker.

Relaterede kanaler

Viasat Total tilbyder et bredt udvalg af sportskanaler med alt hvad hjertet kan begære af sportsoplevelser - fra Champions League til American Football, fra Grand Slam Turneringer til skiskydning, fra Formel 1 til håndbold i verdensklasse. Vi har de bedste sportskanaler, og vi sender de mest populære kampe og turneringer, såvel på hjemlig grund som fra det store udland. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til det bedste indenfor sportens verden.

TV 2 Sport / HD

TV2 Sport hos Viasat

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL og cykling.

TV3 MAX

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

Eurosport 2

Eurpsport 2 hos Viasat

Eurosport 2 dækker alt fra Superligaen og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

Bestil NU:

Viasat parabol-tv

Ring på telefon:

45 100 100


Hvorfor vælge Viasat?

  • Du får perfekt lyd- og billedkvalitet
  • Den bedste underholdning
  • Gratis levering og installation

MED PARABOL-TV FRA VIASAT FÅR DU

De bedste TV-kanaler
Adgang til stort film- og serie-arkiv
Adgang til udlejningsfilm
Mulighed for tilslutning i flere rum
TV på mobil og tablet
Viaplay streaming service

På TV3 SPORT 1 får du den bedste og største blanding af danske og internationale sportsbegivenheder.