Logout

Premier League hos Viasat

Premier League er verdens bedste nationale fodboldliga. Punktum! Den har flest seere, de største stjerner og de højest betalte spillere.

promo-viasat-extra-sub.png

Viasat xtra

Få adgang til fodbold, det bedste sport og topunderholdning med Total-pakken.
 

Hos Viasat kan du zappe direkte fra fodbold fra Premier League henover det bedste Tennis og golf til Formel 1 - alt sammen i en tv-pakke sammen med alt slags underholdning. 

promo-premier-league-01.png

Premier League hos Viasat

Premier League hos Viasat og Viaplay

- Gå ikke glip af alle de største øjeblikke i Premier League!
Premier League er verdens bedste nationale fodboldliga. Punktum! Den har flest seere, de største stjerner og de højest betalte spillere. Det er underholdning i verdensklasse, og vi er stolte over at kunne tilbyde flere live-kampe end nogen anden. Her på siderne kan du læse om Viasat og Viaplays brede dækning af Premier League på tv og online, få et overblik over kommende kampe og finde nyttige links til bl.a. klubinfo og aktuelle nyheder og videoklip.

promo-premier-league-02.png

Premier League - det bedste fodbold hos Viasat

Premier League-nyheder på tv3sport.dk

På tv3sport.dk får du serveret de seneste nyheder om både dansk og europæisk fodbold.

Fra tidlig morgen til sen aften holder vi dig opdateret med seneste nyt fra bl.a. Premier League, og du kan se masser af aktuelle videoklip, højdepunkter, mål, redninger og analyser med Jan Mølby og vores andre Premier League-eksperter.
tv3sport.dk er også stedet, hvor du finder opdaterede tabeller og livescores fra både Premier League og andre fodboldligaer.

Besøg tv3sport.dk her!

promo-premier-league-03.png

Se Premier League video hos tv3sport.dk

Videoklip på TV3SPORT.dk

På TV3SPORT.dk har vi samlet alle de bedste klip med fokus på vores mange unikke sportsrettigheder.
I fodboldsektionen finder du masser af interviews, kampsammendrag, mål, afbrændere, portrætter, sjove situationer og meget mere. Du kan også se eller gense programmer fra TV3+ og TV3 SPORT-kanalerne i fuld længde, f.eks. det ugentlige debatprogram ”Fodbold uden filter”.

Læn dig tilbage og få en gennemgang af ugens bedste mål og redninger i Premier League, oplev højdepunkter fra de seneste kampe, og se vores bud på ”rundens hold”.

Besøg TV3SPORT.dk her!

TV3+ / HD

På TV3+ får du masser af live-kampe fra Premier League. Kanalen er sæsonen igennem pakket med engelsk topfodbold i selskab med Danmarks bedste værter, kommentatorer og eksperter. TV3+ sender også live-kampe i hver midtugerunde gennem sæsonen.

TV3SPORT 2 / HD

På TV3 SPORT 2 tilbyder vi ligeledes Premier League-kampe, så du ikke risikerer at gå glip af noget. Kampene præsenteres af Danmarks bedste værter, kommentatorer og eksperter.

Viasat Xtra

Som parabol-tv kunde hos Viasat får du endnu flere unikke oplevelser fra den engelske Premier League. På Viasat Xtra-kanalerne byder vi i løbet af sæsonen på over 30 live-kampe, når der spilles midtugerunder – kampe, som ikke bliver vist på TV3+ eller TV3 SPORT 2. Kampene kan naturligvis også ses på Viaplay.
 

promo-premier-league-04.png

Se Premier League på Viasats sportskanaler

Premier League-kampe på Viaplay

- Det er nemt. Det er enkelt. Det er underholdende...

Der er fans, der følger lidt med, og der er fans, der lever og ånder for Premier League. Er du en af dem, der tager Premier League seriøst, kan du ikke leve uden Viaplay!
Med Viaplay er du sikret en fast plads på tribunerne, hvor end du er, og du kan skifte kamp med ganske få klik. Uanset om du ønsker at se Premier League på din computer, smartphone, tablet, Smart TV eller spillekonsol, kan det lade sig gøre med Viaplay.

Viaplay byder også på UEFA Champions League, Superligaen, Formel 1 og meget andet sport samt de nyeste film og de bedste serier.
Har du i dag Sports- eller Total-pakken (Stor Danmarks-pakke) hos Viasat, så får du adgang til Viaplay.dk helt uden beregning - klik her!